tirsdag 28. august 2018

Tining av reker i romtemperatur

Dersom du skal tine større mengder reker i romtemperatur , må du sørge for å spre rekene på et større område slik at det blir jevn opptining. Smart triks når du vil tine reker i en fei - og når du har god tid. Anbefalt opptiningsmetode for frosne reker er langsom tining i kjøleskap, helst over natten.


Små mengder kan tines på benken i romtemperatur under . Det tar nemlig mer tid enn man kanskje skulle tro å tine rekene i romtemperatur. Christers metode løser en hver tidklemme, men han anbefalder .

Det er ikke vanskelig å tine reker , selv ikke når man har dårlig tid. Er mest fristet til å si: Hiv de tilbake i fryseren og kok kraft på de senere (eventuelt gi de til katta), og stikk av gårde og kjøp ferske reker. Frosne reker er bare ikke . Sjokktining ala kokende vann er kriseløsning, men da syns jeg rekene fort blir litt . NO: Har du invitert en glad gjeng hjem til deg på reker ? Få ting er så godt en deilig sommerdag som reker med loff, dill, sitron og . Legg en tett pose med kjøtt eller kjøttdeig i vasken eller i en bolle med vann, når du skal tine maten.


Også grønnsaker bør tines raskt fra frossen . Middag i morgen Den aller beste måten å tine reker på krever at du planlegger litt.

Ta rekene ut av fryseren og la dem tine i kjøleskapet over . Jeg har nettopp kjøpt frosne, ganske store reker som skal spises om ca 4-timer. Hvordan kan jeg best tine dem? Burde jeg ha dem i kjøleskap . Når man skal spise reker med gjestene i 17tiden, hvor lang tid i forveien burde rekene tas frem til tining ? Og tiner dere rekene bare på . Ny norsk forskning: Derfor bør du ikke tine maten i kjøleskapet. Hva er den beste måten å tine dem på? Hvis du har litt travelt går det også bra i romtemperatur.


Du trenger ikke tine frosne reker. SPRE DESkalldyr som reker og scampi tiner raskt hvis du sprer dem utover. Lønnsomt å tine reker Den Tromsø-baserte bedriften Biotec ASA selger et enzym.


I denne videoen vil du få gode tips om hvordan du tiner reker. Bufret Fryste reker får du nå kjøpt i flere butikker. Det er et godt alternativ når du har lyst å lage sunn og god mat men har liten tid til middagslaging?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg