tirsdag 7. august 2018

Klinikk for alle bekkestua

Vi holder til i fine lokaler på Bekkestua Senter. Vi har terapeuter som jobber med alt fra kiropraktikk, fysioterapi og muskelterapi og kinesiotaping. Vi har kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopater og muskelterapeuter på huset, i tillegg til andre behandlere. Denne klinikken holder til i nye, fine lokaler i Bekkestua Senter, midt i hjertet av . Vi tar deg og dine problemer på alvor og hjelper deg å finne den .

Anders Kvarme AS, 19 16. Les om andre pasienters erfaringer med denne kiropraktoren eller del dine . Hos oss kan du være trygg på at du blir hørt og at dine . Vi åpnet nylig tre nye klinikker : Fornebu, Bekkestua og Åsane. Det er viktig for oss å være tilgjengelig for deg, når du trenger oss. Alle disse er åpne på lørdager.


Get all the articles, experts, jobs, and insights you need.

KLINIKK FOR ALLE Bekkestua Muskler og ledd. Anne Maartmann-Moe Bekkestua. Kiropraktor, fysioterapi, osteopat, akupunktur, muskelterapi, lege og trening i et tverrfaglig . Jobber derfor også med idrettsutøvere på alle nivåer.


Bekken og Barn Kiropraktorklinikk. Lysaker Kiropraktorklinikk. Sandvika Kiropraktorklinikk AS. Velkommen til Bekkestua i Bærum! På vår klinikk hjelper vi daglig pasienter med alle plager som muskler og ledd kan forårsake.


Med Skaldemans metode slanket han seg over kilo, og i november begynner han som faglig leder for ernæring for Klinikk for alle på Bekkestua. Universitetsforlaget AS utgir fagbøker og læremidler for høyere utdanning og profesjonsmarkedet. Trening er hennes største hobby og tar mye av hverdagen, noe hun st. Vi har summert alle behandlingene slik at det blir lettere for deg og sammenligne tannlegekontorer. Husk at det ikke er alle tannlegekontorer som tilbyr de . Dette må enten sendes pr post eller elektronisk fra fastlege.


Se alle klinikker i Akershus.

Hva vi kan tilby ved Bekkestua Hudklinikk. Har vi mulighet til å åpne klinikken for deg legger vi ut timer,. To timer gratis parkering for alle besøkende på oversiktlig parkeringsplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg