tirsdag 14. august 2018

Rørisolasjon jula

Brukes for eksempel til å isolere rør til og fra luftvarmepumper eller for å frostsikre vannledninger. Laget av polyeten og teipes eller monteres med klips. Polyetenisolering som er brannklassifisert iht. Teipes eller monteres med klips.


Isoleringstykkelse: mm. Biltema, Byggmax, Megaflis eller Jula. Kraftig isolasjon for å redusere varmetapet.


Som et stort byggevarehus, har vi også en stor VVS avdeling, der man kan velge og vrake blant nipler og koblinger til meget konkurransedyktige priser. Tidligere gjort en enkel isolering, men kjøpte rørisolering og isoleringstape på Clas Ohlson til ca. Kjøpte først en sånn pakke på Jula til 5kr. Noen nevner rørisolasjon , men de skal jo tåle en del tyngde uten å bli sammenklemt. Og Jula har det jeg oppfatter som rimelige strips.


Montere selvregulerende varmekabel (type jula eller tilsvarende.) på de røra som ligger over gulvniva, og isolere disse med rørisolasjon. Teip til montering av rørisolasjon. Brødrene Dahl er Norges ledende VVS-grossist. Vårt sortiment omfatter alle produktområder fra baderomsmøbler til varmetekniske installasjonsprodukter. Ja, jeg brukte rørisolasjon kjøpt hos Jula.


Det ble teipet i en ring så begynte jeg å lime kulene til den. Hadde tenkt å kjøpe rørisolasjon , men det er ingen som har det her i. Forresten har Jula et 2cm tykt liggeunderlag til 139kr, men materiale står ikke . ROAF sine gjenvinningsstsjoner eller hos Jula , Europris og Maxbo. Tetningspasta, Diffusjonsteip, To Stk. Rørisolasjon , Festestrips Og Elektrisk Kabel Med . Plankestumpen sages til i ønsket lengde, selvfølgelig.


Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Grenrør 90º med enkel muffe og reduksjon til 50mm i stikk. Pris: presidenten i kina kr 110.


Pyntet med 12-eikers hjulkapsler fra Jula til kr. Jeg har brukt isolasjon for pvc rør fra biltema og jula sin frostsikrings varmekabel. Det ligner på en form for sølv folie, med en form for isolasjon. Fant denne i den svenske nettbutikken deres: .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg