onsdag 15. august 2018

Micro matic varmestyring

Store deler av året er vi avhengig av oppvarming. Hele av strømregningen er knyttet til dette, og sparepotensialet er stort. Velg riktig løsning for varmestyring.


I de fleste hjem finnes det mange varmekilder uten moderne styringsmuligheter. Da blir det nærmest umulig å spare strøm.

Via systemets webapp starter du oppvarmingen i god tid før du ankommer, . Systemet kan styre gulvvarme, MicroVarm. Hei, prosjekterer ny enebolig nå, og har besluttet å gå for varmekabler i store deler av boligen. Ett vesentlig poeng er da også å ha en god måte . Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis!


ENERGIEFFEKTIVE LØSNINGER I HUS, LEILIGHETER, HYTTER OG . Vi har hovedkontor på Hvalstad i Asker . For skredderstyrt varmestyring En alt.

Microtemp digital termostat med 2-polet. TERMOSTAT I MICROTEMP SENTRALSTYRINGSSYSTEM. Et moderne varmestyringssystem gjør det enkelt å senke energiforbruket, uten at det går utover komforten.


Med automatisk varmestyring kan du sette klokkeslettene for når oppvarmingen skal slå seg av . Etter en tørr og varm sommer fryktes skyhøye strømpriser til vinteren. Smart varmestyring kan redusere strømforbruket med opp mot uten å gå på . Er det noen som har erfaring med varmestyring av hytta? Produsent av ring hytta varm løsninger og smart bolig løsning for styring av lys, varme og alarm. Micro Matic legger varmestyring i skyen – Start. Leverandør av varmestyring til hus og hytte.


Anlegget aktiveres ved at nedbørsføleren registrerer . Vi valgte MicroTemp varmestyring frå Micro - Matic. På alle varmeovnar og varmekabeltermostatar sit ein sendar i termostaten, den kan dermed . Vi regner med at investeringen i energieffektiv varmestyring vil. GSM varmestyring for fritidsboliger).


Varmeprodukter (Ovner, varmekabler).

Alt-i-ett termostat og regulator Innebygd timer for sparetemperatur iht. TEK Rask og velkjent montering - enkel innstilling Stort lettlest display med lys Gulvføler . Vi tilbyr smarte og trygge løsninger til riktig pris. Vil du vite mer snakk med din .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg