fredag 24. august 2018

Hvordan åpne safe uten kode

Vi har en safe stående på jobben, men noen har klart å kaste koden til denne! Er det noen måte å få åpnet safen på, uten å måtte ty til . Klarer ikke å åpne safe med kode ! Annen teknologi og vitenskap 14. Trenger hjelp til å åpne en safe !

Har nøkkel men ikke kode - freak. Jeg får vridd nøkkel litt rundt, men ikke helt, så jeg antar at jeg må ha kode. Finnes det noen fasit på hvordan man kan åpne noe slikt?


Hvordan åpne nøkkel og kodekombinert safe uten. Flere resultater fra freak. Og uten å kontrollere påliteligheten av produktene, begynner de å markedsføre den i markedet. Hvis du har mistet kode eller nøkler eller begge deler til ditt Safe -Co skap, så trenger vi følgende: Serienummer og nøkkelnummer på .

Stopper det ikke, begynn på nytt). TEST KODEN MED SAFEDØREN ÅPEN. Hvis man har vridd kodehjulet feil, må man alltid begynne på nytt. Skal ikke forklare i detalj hvordan man åpner en safe , da det sikkert er.


Men ungene har sannsynligvis vært der og vridd på det kodehjulet , så nå må jeg bruke koden , men jeg vet ikke hvordan ! Jeg kjøpte en safe med kode idag, sånt hjul som man dreier på. En låsesmed har klart å oppspore kode så vi har nå tall og retningen de skal skrus. Vi tilbyr safeservice og reparasjon og kan bistå med åpning av safer , dokumentskap, brannskap, m. Det å åpne safer uten å ha koden den en benytter stetoskop for å lytte etter . Glemt kode eller mistet nøkkelen til safen?


Ingen problem, vi utfører åpning av safe og pengeskap – alle typer. Jeg fikk åpnet både safen og gitt dem koden. Videre forteller hun at det er mulig å nødåpne safe dersom gjesten . Verdiskap Bufret Franz Jæger er bygget ved en profesjonell safe og verdiskap produsent.


Butikker og institusjoner, skap og safe , bord og like kofferter har sine egne typer forskjellige låser.

En av disse vaktene er kode låser. Trykk inn koden (fabrikkinnstilt kode er ,9) b. Drei nøkkelen eller vrideren i . Røykvarsler, ringeklokker. Bufret Lær mer om hva en brannsikker safe er, våpenskap og andre typer safer.


Brannsikre våpenskap leveres som regel uten en klassifiering på hvor lenge de . Den beste måten å lagre verdisaker er å kjøpe en brannsikker safe med en pålitelig kombinasjon lås.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg