torsdag 23. august 2018

Porsgrund porselen gamle kaffeserviser

PORSGRUND PORSELÆNSFABRIKK), Tlf. Her finner du gode bruktkjøp på porselen og andre antikviteter. Gamle PP asjetter i serien Vega. Et av fatene har et lite hakk i glasuren.


Kopp i porselen i elfenbenhvit glasur, med hank formet som en grein.

Høyreist beger av porselen dekorert med nordisk dekor. Eller må man få tak i katalog fra fabrikken? Bare ved å holde telefonen . Det gamle porselenet fra bestemor kan ha høy verdi.


Kaffeservisene er enklere å selge, erfarer Anderssen. Dermed var gleden stor da Jorann fant et kaffeservise i samme serie i en bruktbutikk. PPs håndmalte Strå, i kontinuerlig produksjon siden starten. De gamle , flotte bygningene er restaurert og modernisert, og huser nå et .

Flere resultater fra forum. Porsgrunn porselens utgåtte serier innlegg 20. Ragnhil Egersund Fajanse. Fjellflora porsgrund kaffeservise BLÅLYNG, RYPEBÆR, FJELLSMELLE og FLEKKMURE, alle komplett,. NORSK GAMMELT PORSELEN VURDERES SOLGT.


Kjøp og selg på auksjon og til fast pris. Ble også benyttet på porselen produsert til tyskerne under okkupasjonen. Naturens egne, elegante former i årringene fra den gamle eika er overført til. Barista er v책rt spesialdesignede kaffeservise , som finnes b책de med . Mange deler til kaffeserviser har fra gammelt av ikke stempel, bare . Kom over dette lille kaffeserviset på nettet og ble kjempefornøyd da jeg fikk kjøpt for en slikk og ingenting. Et variert utvalg av kopper, og the- og kaffeserviser , delvis med relieffdekor og med hvit eller . Det virker som et utrolig tynt porselen , det veier ingen ting og føles ut som det skal.


Det er tynt porselen i koppene. Men typisk for kinesisk porselen med høy verdi er at det er pyntegjenstander, ikke bruksgreier som kaffeserviser. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet.

Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt . Hei Lurte på om noen her kunne hjelpe meg med å sette ca verdi på et kaffeservise. Gammelt porsgrund porselen kaffeservise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg