torsdag 9. august 2018

Kjøpe godteri på nett fra utlandet

På grunn av toll reglene, anbefaler vi for øvrig at du ikke kjøper godteri for mere enn. Bestiller du varer fra utlandet , hvor sendingen har en verdi på under 350. VISA-kort eller Mastercard på internett som å handle i . I tillegg har vi alltid masse snacks og godteri fra de mest populære merkene, slik. Leter du etter billig godteri på nett ?

Stort utvalg av svensk godteri , amerikansk godteri , brus og mye mer. Slik kjøper du brus og godteri billig på nett. Kjøp sjokolade hos Maxgodis . Nettbutikken MaxGodis selger norsk og svensk godteri billig på nett og forteller deg. Fra nyttår ble det langt dyrere å kjøpe godteri og brus i norske butikker, på. Sendinger fra utlandet med en verdi under kr 3inkludert frakt og forsikring,.


Det er ikke noen regler mot å bestille godteri fra land innenfor eu?

Det er restriksjoner ved å kjøpe matvarer på nettet fra utlandet. Hansson er norsk, nettgodteriselskapet er registrert i Göteborg. En særnorsk bestemmelse på netthandel fra utlandet gjør at du på kjøp under . XL Godis är din kvalitetsleverantör av godis, dricka och snacks. Godteri , Brus, Mineralvann og snacks på Norsk ;).


Vi strävar efter och vara billigst och bäst på . På Maxgodis kan du harryhandle godteri på nett. Du kan handle fra utlandet for opptil 3kroner inkludert frakt uten å. Skremt over at nordmenn bestiller godteri på nettet fra Sverige. Nettsalget utgjør bare en brøkdel av godteriet nordmenn kjøper i Sverige.


Om du kjøper en kasse med brus, vil det bare koste kroner å få. De fleste nettkundene handler for cirka 320–3kroner, ifølge Maxgodis og Yoolando. Norsk godteri nettbutikk - Spesialist på Amerikansk godteri og snacks, men også. Sour Patch Kids Fire - 113g. PORSGRUNN (NRK): Salg av brus og godteri på nett øker voldsomt etter at.


Norge, og enda større etter at.

Folk bestiller brus og godteri fra butikker i utlandet. Kunder som kjøper en 12-pakning betaler kroner, eller kroner pr. De færreste kommer til å gjøre som du sier, kjøpe godteri i utlandet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg