torsdag 7. desember 2017

Skarpnes taktegl

Takteglene beskytter huset mot vær og vind i århundrer. Ja, høykvalitets taktegl gjør faktisk jobben i generasjoner. Skarpnes leverer tekniske taktegl – taktegl.


Vi leverer Norges tetteste takstein. Gavlstein er en teknisk sett meget god måte og avslutte gavl på.

Med galvstein beskyttes vindski på en optimal måte mot værslitasje. Bruk av ventilert fuglelist på taket er med på å øke luftgjennomstrømningen mellom undertak og takstein. Se her hvordan den monteres. Gradkantbeslag montert i gradrenner har vist seg å være en meget god løsning for å unngå knekking og brekkasje i gradrennene.


KOMPRIMERT LEGGEANVISNING FOR PROFFEN . SKARPNES TAKTEGL RGVakre tak - år etter år Hva gjør et hus vakkert? Du er på jakt etter den perfekte helheten. Alt du fyller huset med skal harmonere.

Dobbelkrum er en sterk, robust takstein som passer tike godt til nye som gamle hus. Vi produserer for norske forhold og . Moderne kvalitetstegl til moderne hustak. Monier AS NORTEGL TAKSTEIN NATURELL TEGL 225. NY LEKTEAVSTAND: 3- 3CM.


PRODUKTETS ANVENDELSE: Til taktekking av bygninger med . INSPIRASJONSBROSJYRE FRA SKARPNES. Den glatte overflaten og fargene er inspirert av enda eldre teknikker i tegl. Antall: Legg i handlekurv. Det leveres også og spesialtegl for gavler, møne og avslutninger i samme utførelser som taktegl.


Sikringsutstyr, festemidler. Det er du som gjør huset ditt vakkert. Et vakkert hjem består av mange vakre detaljer. Derfor bør du velge taktegl fra. Lekteavstand 33-3cm.


Bestilles fra fabrikk i Tyskland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg