tirsdag 19. desember 2017

Fjerne kalk i do

BRUNT BELEGG I DO : Dersom du slurver med toalettvasken eller bruker feil vaskemidler, kan det danne. Fjerne belegg i do med sitronsyre. IllustrasjonsfotoVis mer . På tide å hente hjelp fra garasjen: WDfjerner effektivt gjenstridig kalkbelegg fra dusjen.


Ok, men jeg ønsker mer tablettlignende fjerner , som varer i noen måneder. En generell regel jeg lærte av en fyr en gang ute på jobb er at alle typer syre fjerner kalkbelegg.

Og så kan du finne noen strimler et eller annet sted og legge i do. Hva er vel kjedeligere enn å vaske toalettet? Med dette smarte trikset kan du superenkelt lage dine egne vasketabletter for å fjerne kalk og skitt . Det virker på samme måte som eddik, for det er surt og det sure fjerner kalkbelegg.


Jeg vil nok heller anbefale midler som er laget for doen, enn . Hun råder deg til å heller bruke en tørr mikrofibermopp for å fjerne støvet,. Skal du fjerne kalk , irr og rust i dusj, toalett eller kraner, vil jeg . Men vær forsiktig med fugene når det brukes midler for fjerning av kalk.

Jeg vasker do hver dag:-) orker ikke gå på skitten do. Det beste middelet for å fjerne kalk er syre, f. Kloret jevnlig for å fjerne de små restene. Hvordan skal jeg fjerne misfargingen som allerede har oppstått? Er vell strengt tatt berre å helle eit eller anna middel oppi klossetet, røre rundt med do -kosten å sjå om det hjelper. Har du fått kalk og striper nede i toalettskålen kan det best rengjøres med samme type produkter man bruker for å fjerne kalk i dusjen, nemlig . Her får du vite hvordan du kan vaske vekk flekkene enklest mulig.


Er det fett som skal fjernes , er salmiakk tingen, for ikke å snakke om alle båteieres. Dette med sitronsyre er faktisk fantastisk på kalk i avløp. Sluk må ofte renses og du finner som regel hår, såperester og kalk både i dusjkabinett og do. Er det nødvendig bør du bruke dobørsten for å fjerne bakterier. Ingen vil bruke den samme kluten på benken som på do.


Tørk av eller gni den fuktige flaten, og skyll grundig. Spe ut i henhold til bruksanvisningen. Kalkflekker fjerner du med vanlig husholdningseddik.


Folk som bor alene vasker do og bad sjeldnere enn samboende. For å fjerne kalk i doskålen kan man tilføre et surt middel én gang i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg