torsdag 14. desember 2017

Hvor ofte dusjer nordmenn

Kryss av på hvor ofte du dusjer nederst i saken! Kari Sollien, leder i Allmennlegeforeningen, påpeker at nordmenn ofte dusjer av andre . Hun dusjer annenhver dag og vasker seg ellers med såpe og vann, samt bruker. Så - hvor ofte bør man dusje ? Finnes det noen vitenskapelige retningslinjer for hvor ofte man bør vaske seg?

Vi har overlevd i tusenvis av generasjoner uten såpe og dusj. En daglig dusj faktisk kan gjøre mer skade enn godt. Hvor ofte bør du dusje og kan det være skadelig å dusje for mye? Tenkte det kunne være interessant å se hvor store forskjeller det faktisk er.


Selv dusjer jeg 3-ganger i uken. Hvis det blir oftere blir huden . Han mener jeg er urenslig fordi jeg dusjer annenhver dag (etter trening). Kanskje dusjer du like sjeldent som den gjennomsnittlige P4-lytteren?

DUSJ : Vasker du håret for ofte , kan det bli skadet, mener ekspert. LES OGSÅ: Hvor på kroppen skal egentlig parfymen? BARE VANN: Å skylle håret uten såpe kan være en . Hvor lenge går du med truser og sokker før de havner i skittentøyskurven? Sjekk hvor gjennomsnittlig du er. Vi ser det hos våre kunder, hvor vi ofte leverer sengetøyskift sammen.


FOR OFTE : Helt avhengig av hår- og hudtypen din, kan du ha blitt fortalt at å dusje hver dag kan være bra for deg - eller det stikk motsatte. Om du er som folk flest i dag, er sjansen stor for at svaret på dette spørsmålet er: Hver eneste dag. Og hvor ofte bør man vaske håret?


Han lukter ofte svette, og det er forferdelig å gi bjs (som jeg egentlig liker å gi). Noe av det sjukeste jeg har lest, si dette til ham direkte. Men hvor mye koster det egentlig? De fleste nordmenn dusjer hver dag, og noen flere ganger daglig. Dette avhenger selvfølgelig av.


Den går også utover strømregnigen dersom du gjør det ofte. Så ofte bør du skifte håndklær. Sannsynligvis ikke ofte nok, mener rengjøringsekspert.

Samarbeidsavtale i yrkesfaglig fordypning. Følgende skole og bedrift har formalisert samarbeid i faget Yrkesfaglig fordypning - YFF. Hvert år kaster vi nordmenn store mengder mat som vi lar forfalle i kjøleskapet før vi får spist den opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg