tirsdag 5. desember 2017

Vonios kambario baldai akcijos

Pastatoma vonios spintelė DA- Įvairūs vonios kambario baldai. Spintelė su plautuve 60x50xMD- Įvairūs vonios kambario baldai Akcija ! Akcijų nuolaidos taikomos prekybos centruose Ermitažas parduodamoms . Vonios kambario baldai - Pastatomosios vonios spintelės. Pastatomi ir pakabinami vonios kambario baldai su praustuvais, universalūs baldai.


Vonios baldai – kokybiškos ūkinės, pakabinamos ir pastatomos spintelės voniai.

Kokybiški vonios kambario baldai ir profesionalus aptarnavimas. Pasirinkimas iš daugiau nei 500. Iki nuolaida vonios baldams. Pakabinama vonios spintelė su veidrodinėmis durimis, apšvietimu ir rozete. Nuolatos vykstančios lizingo akcijos , nemokamo užnešimo pasiūlymai bei 24mėn.


Platus baldų bei praustuvų pasirinkimas! Viskas, aks yra reikalinga vonios kambaryje. Galimas spalvų pasirinkimas leis derinti vonios kambario baldus prie Jūsų interjero.

Prekėms suteikiama metų . Svajojate atnaujinti ar įrengti savo vonios kambarį ? Renkantis vonios baldus privalu atkreipti dėmesį į visas detales: išmatavimus, medžiagas, dizainą. Vonia - viena svarbiausių erdvių namuose. Stilinga vonia neatsiejama nuo gražių ir lengvai prižiūrimų baldų.


Parduoda baldus ir interjero prekes skelbimai. Baldai nepakeičiami vonios kambario dalis. RAVAK baldus gamina aukštos kategorijos meistrai, jie savo žiniomis ir aukštos kokybės medžiagomis sukuria . Stilingi vonios kambario baldai išskirtiniam namų interjerui. Klasikiniai ir modernūs sprendimai.


Akcijos nuolaidos, kaina internetu pigiau. Spintelės turį itin didelę reikšmę vonios kambario dizainui dėl savo universalumo ir dekoratyvių savybių. Puikus pasiūlymas: Akcija ! Prieš perkant kitur, prašyk IMK.


Didelis prekių pasirinkimas!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg