mandag 7. mars 2016

Katrin toalettpapir dugnad

Klassesalg av toalettpapir , eller andre forbruksvarer, gir stor gevinst og skaper samarbeid. HVORFOR VELGE DETTE DUGNADSKONSEPTET? Tilbudspris per sekk inkl.


Vi har et stort varesortiment med lettsolgte produkter(også toalettpapir ). Skal du selge dopapir på dugnad ? Her er tips du ikke kan gå glipp av: hvordan velge leverandør, hvordan tjene mest mulig og mer.

Vi tilbyr dugnad til russ, idrettslag, korps, skoleklasser og andre grupper. SalgSdugnad tørkeprodukter MEDgod GODfortjeneste FORTJENESTE. Norges beste dopapir dugnad. Super mykt og populært toalettpapir utviklet for dugnad og salg.


Hver sekk inneholder doruller, 3-lags ekstra mykt, lettoppløst. Papiret er laget av høykvalitetsfibre og har en svært god rive- og slitestyrke, allikevel forblir papiret ekstra mykt. Katrin toalettpapir dugnad.


Hvordan få flere brukere til Markedspanelet.

Lagene gjør at rive- og slitestyrken er svært go allikevel forblir papiret ekstra mykt. Idrettsdugnad er et samvirke. Lengden på rullene er på 30 . Samtidig skal selve dugnaden være . Maske Soft toalettpapir på rull er et 3-lags hvitt papir av høy kvalitet. Ekstra mykt og absorberende.


Dette er en vanlig toalettrul l for alle typer toalett. Vi har som eksempel satt opp forslag som viser hvilken fortjeneste det gir. Produsenten kokte tremassen uten å sløse med energien, og uten å tilsette . De fleste idrettslag arrangerer derfor dugnader der medlemmene eller deres. Antall: sekker per periode, totalt 10 . Det er et toalettpapir av god kvalitet.


Smørås IL selger toalettpapir av meget høy kvalitet til en hyggelig pris! Frivillig arbeid gjennom dugnad er en avgjørende ressurs for et idrettslag og er ofte helt nødvendig for at medlemmene skal kunne få et godt. Dugnaden er satt til tirsdag 12.


Toalettpapir - dugnad i Medkila Skilag- best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg