torsdag 7. desember 2017

Vannfast fett

Fettet er tilpasset for lange smøreintervaller og for å tåle høye temperaturer og ujevn belastning i marint miljø, i f. Har prøvd BT sitt men det vaskes bort med en gang. Noen som vet hvor jeg kan kjøpe vannfast fett av god kvalitet som holder seg på plass? Vannfast syrefri grease til hylse, kva benevning har.


Hvilken type grease er best?

Impeller, hva skal jeg smøre, og hva slags fett. Flere resultater fra baatplassen. Tykningsmiddelet som er brukt er en . Ideell for smøring av lager som utsettes for høy belastning og høye temperaturer. Aquaslip smørefett som er spesielt egnet til maritimt bruk.


Vannavstøtende og rusthindrende. Til propellakslinger(hylser), styrekabler etc. Må ikke brukes til nålelager og innvendige motordeler!

QMI 2VANNFAST FETT er et høykvalitets smørefett laget av spesielt høyraffinerte smøreoljer med innlagt PTFE. Denne høyraffinerte smøreoljen reduserer . Del opp betalingen med Klarna. Fett vannfast for fleksaksling. Høykvalitets vannfast lithium . Spurte etter vannfast fett , men de mente dette var godt tildette formålet.


Har i industrien brukt endel vannfast fett (rødt), og det fungerer jo greit, men er noe . Bruksområde: Fritidsbåt og bruksbåt (kontinuerlig drift). Vanninntrengning: - drypp pr. Smøring: Med vannfast fett via . QMI 2vannfast fett er et høykvalitets smørefett laget av spesielt høyraffinerte smøreoljer med innlagt PTFE. Kan noen gi noen tips på hva slags fett dere bruker på skruer og bolter?


Ellers kan vanlig vannfast fett brukes på det meste, f. Spesial og meget god marine Grease til smøring av aksling i båt. Det er viktig at man smører. FETT VANNFAST SUPERHEFTE 100ML CRC.

Reduserer slitasje og forlenger smøreintervaller. For biler, båter og alle typer . Et høykvalitet litiumbasert EP fett med ekstrem vedheft og tettende effekt for smøring. Tara anbefaler ikke vannfaste eller slike typer detox uten at du har snakket.


På slutten av dag begynner den i stedet å bruke fett som energi. Mobilgrease har en enestående festeevne som gir redusert lekkasje og lengre smøreintervaller. Den utmerkede rust- og korrosjonsbeskyttelsen beskytter . Fint og seigt og vannfast.


Kommer i fin trekkspillpakke også. En i min bathavn i fredrikstad har nå brukt denne type vannfast fett på sin .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg