onsdag 27. desember 2017

Takmasse

Fiberarmert og gummiforsterket asfaltmasse for påstryking på tak av papp, metall og betong. Danner et elastisk og ugjennomtrengelig sjikt. Redder du taket, sikrer du huset.


Vær oppmerksom på husets svake punkter. Hvordan har taket ditt det egentlig?

Har du et papp-, blikk- eller eternittak som er. Bitumenbasert fiberbasert takmasse for legging av fugefrie tetningslag ved renovering av papp- og platetak. Kald masse som ikke trenger varmes opp. Kaldtflytende, asfaltbasert takmasse for vedlikehold og reparasjon av forskjellig takbekledning, metall, takpapp og betongpanner.


Uttørket takpapp må behandles med Primer. Etter tørking strykes taket med takmasse. Behandling av metalltak: Løst sittende maling og rustflekker skrapes med . Spar deg for fremtidige problemer, og fiks hullet før det utvikler seg.

Et hull i et tak med takbelegg, lappes med takmasse og en glassfiberduk. Vi anbefaler at du unngår å legge på takmasse sent på høsten. Konsistensen er pastaaktig.


Den er beregnet på reparasjon av sprekker, hull og utette skjøter i asfaltbasert takpapp. Brukes ofte før vedlikehold med takmasse. Icopal har et godt utvalg av taklim, lim, kitt, klebeasfalt og reparasjonsasfalt av høy kvalitet.


Vi har det du trenger - se her! Hvis man har et papptak som er blitt gammelt, er det på tide med en kontroll. I stedet for å bytte ut pappen, renoverer man taket med Hagmans . Har tatt på meg en liten jobb for sameiet, Vet noen om noen forhandlere i Osloområdet som fører takmasse og primer? For påføring på litt tørre . Asfaltbaserad kallstrykningsmassa med armerande fibrer.


Hovedside Produkter Om oss. Tett gamle spikerhull med en eller annen form for takmasse. Takmasse Takisol liter. Dersom det gamle papptaket er veldig skadet, bør du legge nytt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg