mandag 11. september 2017

Vaskefat emalje

Ib Laursen Tannkrus Emalje - Hvit. Stor nettbutikk med masse interiør godbiter! Vaskefat i emalje hvit med sort kant. Emaljert vaskefat , nostalgisk vaskevannsfat i emalje.


Både til pynt og praktisk bruk.

Hjem og fritid › Hus og hage Bufret 14. Vil gjerne ha slike gammelmodige vaskesett med emaljert fat og mugge. Søk i hundrevis av nettbutikker samtidig. Kjøp ib laursen hvit emalje billig i nettbutikkene. Lav, bred bolle - muligens brukt som vaskefat , siden det ble fu.


Gammelt og fint emaljert vaskefat. Noen små skår i emaljen langs kanten på.

Materials Metall -Ukjent - Jern Emalje. Nydelig vaskefat fra Kockums fabrikker i Sverige, med herlige bruksspor. Vakkert vaskefat - perfekt for en enkel håndvask på hytta eller ved utekjøkkenet. Tåler ikke oppvaskmaskin Str Øx H5.


Det er noen sår i emaljen , det er også fra gammelt av slått hull til snor i kanten på fatet( se bilde). Et vaskefat i jern og emalje. Nettbutikk med rustikk landlig innredning, urbant og industrielt interiør, vintage og antikk, gamle redskaper, kunst og møbler. Kun ekte vare - autentiske . Et selvskrevent innslag i en hver vintage-hage er emalje og det er vel ikke.


Har vaskefat og balje etter bestemor som jeg jammen tror jeg skal . Image may contain: indoor. Såpeskål og skål til børste. Og hver enkelt emalje hun har funnet, har nå vært gjenstand for.


Dessuten noen få verdslige gjenstander som vaskefat og beltespenner. This Pin was discovered by Mari Wickmann.

Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Og så glemte jeg emalje fra Catrineholm, naturhvitt m grønne kanter. Har mugger, vaskefat og såpekopp i slikt. Nostalgisk servantfat i emalje. Enten til skål med mat i, som vaskefat eller til pynt med vann og blomster i. Bruk fatet til et avslappende fotbad eller kanskje til oppvasken utendørs?


Settet inneholder mugge, såpeskål og vaskefat. Fremstilt i hvit porselen. Diffuseren har pinner som gir en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg