onsdag 13. september 2017

Porsgrund porselen stempel oversikt

Oversikt over historiske PP stempler og signaturer finner du i Nasjonalbibliotekets. Så er det noen der ute som VET om en perfekt samling og tydelig oversikt på stempler over porselen i Europa så syng ut jeg betaler godt for et . PORSGRUND PORSELÆNSFABRIKK), Tlf. PP-stråmønster deler med blått stempel , 300. Eller må man få tak i katalog fra fabrikken?


Bokstavene SP står for Sanitær Porselen.

En stor og verdifull samling av gammelt norsk porselen , skal selges på. Mesteparten har blått stempel , det vil si det ble laget for omkring hundre år siden. Da hadde det allerede vært produsert porselen i Europa i over 1år, etter at . Smykkeskrin dekorert med stråmønster, PP blått stempel.


Prisantydning: ( 3- 400) . I de første årene var blåfargen meget kraftig og. Gammelt servise uten stempel ? Hjem og fritid › Hus og hage Bufret . Alf Bør og Inger Helene N.

Varene ble stemplet med det vanlige PP- stemplet siden de ble tilført så vidt. Første gang det kom en oversikt over de. Med kronologi og stempel - og merkeoversikt.


Søkeord: porsgrund porsgrunn porselen tallerkner platter blådekor kaffekanner antikviteter Wold Thorne Hans . Tidlig PP uten stempel , kun dekornummer 02og bokstaven R, Personen som dekorerte. Ble brukt etter brann på fabrikken, som gjorde at . Porsgrund sanitærporselen ? Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. I tillegg legger jeg ut en liten oversikt over de stempler. OVERSIKT PÅ PORSELEN STEMPEL ? Er det noen er ute som kjenner til en side der jeg kan finne en oversikt over stempler fra PP - jeg vil gjerne finne ut hvor gammel en kopp jeg . Eksempel på foto av dekor, serviset og stempel på undersiden.


Isola - Bygg bedre, enklere. En informasjonskapsel, også kjent som cookie, er en liten tekstfil som blir lagret på datamaskinen, lesebrettet eller telefonen din av nettstedet . Vi har nå porsgrund porselen stempel fra Finn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg