mandag 25. september 2017

Doen trekker ikke ned

Er den tett eller vil den bare ikke skylle ned ? Om den er tett må man finne ut om det er doen eller rørene som er tett, om det ikke er det så kan . Har et vegghengt toalett som plutselig ikke fungerer legner. Når jeg trykker inn spyleknappene skjer det ingenting, det vil ikke trekke ned. Svar fra Hyttetorget Det kan være tilbakeslagsventilen på vacumventilen som har gått tett. Knappen man trykker ned får å skylle ned på doen funker ikke , så jeg opna det lokket og så hva som var galt, så så jeg at en del var knekt, .

Hus, hage og oppussing 28. Hjem og fritid › Hus og hage Bufret 8. Toalettet spyler ikke skikkelig lenger! Som at det ikke får ned alt skikkelig, spesielt ikke det som er lett tydeligvis.


Han spyler ikke ned på do etter å ha tisset - Samliv og. Vannstanden i toalettet synker! Legge ned dolokket, hvorfor innlegg 7. Pappa trekker ikke ordentlig ned når han har bæsja.

Flere resultater fra forum. Jabsco el toalett trekker dårlig ned - Båtforumet - baatplassen. Diskusjon › Båtforumet Bufret 26.


Noen der ute som har tips til hvorfor toalettet trekker så dårlig ned. LEGG NED : Husk at du alltid legger ned dolokket før du trekker ned ,. Bakterien spredte seg heller ikke utover åpne flater og gjenstander i . Det er viktig å ikke prøve å skylle ned for mange ganger etter at blokkeringen har. Bra at han trekker ned etter seg da :) Selv tror jeg ikke en døyt på spøkelser og det som presenteres i Åndenes makt og tilsv. Grunnen til at det IKKE trekker ned på guttedo er at flusheren sitter . Om det ikke fungerer å trekke ned flere ganger er det på tide å finne fram en stor bøtte.


Fyll bøtta med vann, hold en høyt over toalettet og hell . Skal dolokket stå åpent, eller skal det lukkes? Vi har selv hatt problem med at toalettet ikke trekker ned , vannet bare sildret og sildret. Viste seg og være en slitt gummipropp i toalettet, den . Lukker du ikke dolokket risikerer du å spre bakterier utover hele toalettet hver gang du trekker ned. Er det fordi doen skylder ned , av seg selv?


Vi lærte at det ikke var rørenes vibrasjon som gjorde at det skyldte ned.

Det viste seg at det ikke trekker ned. Vi har heldigvis ikke vannmangel i Norge, men de store byene begynner å få . Har et toalett (vegghengt) som ikke trekker ordentlig ned uten at man holder knappen inne hele tiden. Jeg trekker ennå alltid i doen for å skylle ned. Trøtt i trynet og ikke 1prosent våken, så innbilte jeg meg at det måtte være klær som var dyttet . Setter du deg rett ned på ringen uansett? Om ikke annet, så for å få noen kreative nye ideer.


Doen bør vaskes i denne rekkefølgen: cisternen, lokket, setet, kanten under. Ikke bruk kluten eller svampen på andre flater etterpå. Shutterstock, NTB scanpix. Når du har brukt toalettbørsten så trekker du ned , og dermed får .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg