onsdag 13. september 2017

Uttrekkbar kildesortering

Ekoline kildesorteringssystem fra Imperial Engros har to avfallsdunker med uttrekkbar stålskinne og plastlokk. Uttrekkbar kildesortering. Kildesortering sidemontert.


Dimensjon: Høyde 320mm Bredde 280mm Dybde 455mm. Produktinformasjon: Venstre eller . For komposterbart avfall, resirkuler.

Leter du etter en praktisk løsning for kildesortering hjemme? Her har vi samlet en del linker til leverandører av slike løsninger. Finn ut mer om kildesortering der . Tenk på hva dere vil ha og velg løsninger som er tilpasset deres behov. Vaskemiddelhylle, uttrekkbar. Sorterer etter: Relevans . Gjør kildesortering enklere med riktig utstyr.


Vi har kildesorteringssytemer, beholdere og bokser så det blir lettere for deg å være miljøvennlig. Med Intras EKKOkildesortering kan avfallshåndteringen gjøres svært enkelt og praktisk.

Alle beholdere monteres i. Søppelbøtter, avfallssystem og kildesortering til benkeskapet. Finn løsningen for ditt behov hos Sigdal. Utrusta uttrekkbar kildesortering fra IKEA selges. Helt ny og montert, passet ikke inn i skap pga rør.


Møbler til kildesortering som vist på bilde med inntil fraksjoner. Veldig kjekt til bruk i skap dersom man ikke har avfallsskuff. Nå kan du gjøre søk med bildet fra annonsen for å finne lignende ting på FINN. Tre stk, to er uåpnet, den tredje er kun åpnet, ikke brukt.


EkoLine kildesortering uttrekkbar. Passer i 300mm skap bredde. De store beholderne går på en uttrekkbar skinne som gjør det lett å dra dem ut. Ubrukt, selges grunnet feil mål.


Innpakning følger me har kvittering. Populært i kontorlandskap og andre miljøer for kildesortering. TANK med to store uttrekkbare avfallsbeholdere, med volum på liter hver, i tillegg har den en uttrekkbar hylle på toppen.


Brødfjel i heltre bøk med demping og selvinntrekk. Avfallsbøtter med lokk, stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg