tirsdag 5. september 2017

Glassmestere i bergen

Firmaet drives av Tore Eriksen som har over års erfaring . Vi utfører som en glassmester. Vi kan derfor tilby våre kunder en totalpakke innen disse fagene. Leverandør av glass og glassrelaterte tjenester.


Alt i glassarbei vinduer, dører,.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi holder til i Straume Næringspark, like i nærheten av Sartor Senter. Bergen Håndtverksenter AS. GLASSMESTER i FUSA har aldri vært enklere!


Jeg skal etterhvert ha meg ett speil til badet, mål og design er ikke bestemt enda men det blir antageligvis samme bredden som vasken, dvs . Eksperten på glassrekkverk. Det viktigste for våre kunder har alltid vært kvalitet og godt håndverk. Med mange års fartstid i bransjen, leverer vi produkter av høyeste kvalitet, med .

Vi er en totalleverandør av glass og glassmester tjenester. Vi leverer og monterer alt innen glass og glasstjenester. Det være seg isolerglass, energiglass, sikkerhetsglass, . Glassmester Kaare Nilsen AS. Vi er først og fremst en vanlig glassmester , men tilbyr også en rekke andre.


Som kunde er du sikret et godt faglig og håndverksmessig resultat. Vi foretar komplett levering og montering av våre produkter. Vi har et enormt utvalg av glass, speil og rammer. Han er i tillegg til glassmester , autorisert glassrådgiver med stor kompetanse på alle typer.


Medlemsbedriftene i GF representerer . Behøver frontruten å skiftes så tilbyr vi gratis lånebil. Reperasjon av steinsprut utføres vanligvis på minutter. Under den tiden så byr vi på kaffe og gratis . Her finner du en oversikt over alle glassmestere med mesterbrev.


Pilkington Norge - leverer glass for bruk i bygninger og kjøretøy. Prat gjerne med vår erfarne glassrådgiver.

Vi er Follos ledende glassmester og leverandør av glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg