onsdag 6. september 2017

Utenpåliggende downlights

Det er flere grunner til å velge utenpåliggende downlights. Kanskje det ikke er plass i taket for innebygde spotter, eller du har ikke noe ønske om store . Alle produkter i denne kategorien er utenpåliggende , så du slipper å lage hull i. I så fall vil du på denne siden kunne se det utvalget vi i Ledlyskilder kan tilby deg. GYRO IsoSafe DimToWarm 2x6W.

Vi utvikler og selger LED-belysning, spotlights, downlights , dimmere og drivers, transformatorer, utendørs. Vi har store og små modeller av downlights , med eller uten LED. For utenpåliggende eller innebygd monter.


Se vårt utvalg av downlights for innendørs bruk her. LED downlight og LED lavtbyggende downlights ifra ledende leverandører som SG, unilamp osv. Lampehuset tilbyr et bredt utvalg av downlights som passer til ethvert rom i hjemmet.


Basert på denne informasjonen har vi konstruert en unik utenpåliggende downlight som er skreddersydd for det skandinaviske markedet. I denne episoden av Tid for hjem brukte den kreative gjengen LED-striper og utenpåliggende downlights fra Lyskomponenter.

Langs gulv og tak, bak de grønne . Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. LED downlights IPkan brukes utendørs og på badet hvor det er påkrevd med LED downlights IP44.


Prøvde meg meg ledstriper fra Jula, men det ble ikke godkjent av dragen. Hun vil ha utenpåliggende downlights. Jeg har kikket på ledstar, men . LED- downlight som skaper inspirasjon. Skap stemning eller få lys nok til dine arbeidsoppgaver.


Unilamp leverer komplette downlight løsninger. Downlight SG-Armaturen Jupiter Pro LED. Pretoria innfelt- eller utenpåliggende LED spot leveres som et komplett sett på stk downlights med ledning og transformator.


Unngå lommelyseffekten som er både blendende og ueffektiv. Skal ha utenpåliggende downlights , og har sett på brooks art. Jeg skal bruke Philips Hue Gupærer og vet at disse stikker mer ut enn.


Utenpåliggende lysdioder virker ofte blendende, da de vises fra alle hold.

Frilight Gleam utenpåliggende spotlys med SMD LED. V Farge: Hvit Høyde: mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg