mandag 26. september 2016

Joti slukmansjett montering

Denne løsningen er basert på bruk av slukmansjett og smøremembran. Lokket og klemringen fjernes og godkjent slukmansjett monteres. Montering av forhøyningen på 3. Denne slukmansjetten festes våt i våt med smøremembran.


Tetti slukmansjett joti gummi 1mm.

Frittstående eller montering mot vegg. Purus Joti seg retten å endre tekniske. Slukmansjett monteres og klemmes . Brukes ved membransmøring. Må brukes for ett TETT resultat. LITEX SLUKMANSJETT JOTI , TILBEHØR LITEX MEMBRANPLATE Fiberarmert.


Følg forøvrig slukprodusentens monteringsanvisning.

Det er synlig smøremembran, men ikke montert slukmansjett i klemming. Treng også membran på gulv og slukmansjett til joti boligsluk 170mm. Joti Rehab Klemring er et sett for ettermontering av klemring i eldre støpejernsluk med. Ser på tegningen som fulgte med Joti sluket at det skal borres hull og. Skal støpe og benytte slukmansjett og klemring, men er nå usikker på . Den delen av slukmansjetten som blir liggende under klemringen i sluket må ha en prefabrikkert.


Lokk, vannlås og klemring fjernes og godkjent slukmansjett monteres. Platene kan monteres direkte på bindingsverk eller på. MODUL for smøremembran i plast for Joti gulvsluk type A, K, L, KS og ATP,.


Litex slukkmansjett universal. Bildet: Det regulerbare JOTI R-sluket vil komme ut i det norske. Nå kan murere montere forskaling i rett høyde før støping,.


Samtidig er setehøyden så lav at man ikke stresser slukmansjetten unødvendig og lager riss i . NT slukmansjett for Jotisluk 170mm . Ny slukmansjett monteres fagmessig, før slukets klemring settes på med . Sluk av typen Joti K-sluk laget av polypropen med klemring som monteres ved.

Følg monteringsveiledningen for sluket. Sluket kan monteres i plan med undergulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg