fredag 16. september 2016

Green viking sanitærvæske

For biologiske hyttetoaletter bidrar kombinasjonen av sanitærbark og sanitærvæske sammen til at komposteringsprosessen starter raskt og bidrar til optim. Effektiv toaletthygiene for kjemiske toaletter. Holder toalettet rent samtidig som den forebygger og tar bort dårlig lukt.


Basert på miljøvennlige emner som er . TIL ALLE TØRRKLOSETTER, BIOLOGISKE TOALETTER OG UTEDOER. HINDRER OG FJERNER ALL UBEHAGELIG LUKT. Brukes på alle typer biologiske toaletter og tørrtoaletter. Inneholder ingen miljøskadlige stoffer. Da er det mye bedre å stimulere den naturlige prosessen enn å motarbeide den.


Kombinasjonen av sanitærbark og sanitærvæske bidrar sammen til at komposteringsprosessen starter raskt og bidrar til optimale nedbrytningsforhold. Std salgsenhet: KRT, à 12 . GREEN VIKING SANITÆRVÆSKE. Hindrer og fjerner all ubehagelig lukt. Til alle typer tørrklosetter, biologiske toaletter og utedoer. Irriterer ikke øyne og hud.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele . Separasjonstoalett med avfalls- 3. Green vikinG saniTærvæske liTer. Bruker skvetter av Braastad XO som sanitærveske. Har brukt sanitær væske fra Biltema, men dette ser ikke ut til å virke noe. Utrolig drøy i bruk, rimelig og uten . Miljøvennlig og kraftig sanitærvæske for daglig bruk. Den mest brukte sanitærvæska har.


Behandlingsmedel för avloppsvatten från kommun . Lians Caravan Fritid AS - Knivsett stk kniver Svart OUTWELL - cm. Vi leverer og rib og aluminiumsbåter fra Sunrider, Gran Smartliner kimple, viking , norgesprammen m. Velkommen til byens tilhengersenter Vi er å finne i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg