tirsdag 16. august 2016

Porselen stempel

Så er det noen der ute som VET om en perfekt samling og tydelig oversikt på stempler over porselen i Europa så syng ut jeg betaler godt for et . Her kan du finne gamle PP stempel online. Gamle stempel fra Porsgrunn Porselen finner du her på side 143. Folk har mye mer verdifullt porselen enn de tror, og noen blir overrasket, for ikke alt er stemplet.


Fra Porsgrund finnes det for eksempel mye . I Auksjonshallen finner du gode bruktkjøp på porselen og andre antikviteter.

PP stempler og signaturer finner du i Nasjonalbibliotekets digitale. I hvit porselen med AT logo i blått. Vi har nå porsgrund porselen stempel fra Finn.


Den selvutnevnte PP-kongen Thomas Larsen har en litt annerledes hobby. På Instagram selger han sjeldent porselen fra hjembyens stolthet . En stor og verdifull samling av gammelt norsk porselen , skal selges på. Mesteparten har blått stempel , det vil si det ble laget for omkring . Asjetten er produsert av Porsgrunds Porselænsfabrik.

Stempelet forestiller en Porsgren. Bokstavene SP står for Sanitær Porselen. Suppekopp med skål i porselen. Meissenerporselen er porselen fra byen Meissen i Sachsen.


Her ble det første porselenet i Europa framstilt, og produksjonen har foregått uavbrutt fram til i dag. I de første årene var blåfargen meget kraftig og utflytende. Stämpeltext: B Mått: 8xmm.


Dynkassett: Svart (ingår som standard). Merker på keramikk og porselen kan være kunstnersignaturer eller . Avlangt lite fat i porselen med perlemorluster og rosedekor i bunnen. Bolle med skjellformede hanker, porselen. Innpresset stempel og nummer.


Har rydda på hytta, og tatt med meg en hel haug gammelt porselen og. Jeg har ikke funnet noe på nettet med oversikt over stempler og sånt, . Hellstrm rydder opp hjemme kim ge Elkjp . Gratulerer med dagen lille sussebassen vår ha en fin dag hilsen mor og far. Linken til PP stempel … pp- stempel -lysestaker-2. Ved en oppryddning i mitt hjem mens jeg var bortreist ble dette .

Jeg ser på stempler , om det er ekte sølv, hvor gammel den er, formen og hva den kan. Det aller meste av norsk sølv har en form for stempel. Aller først drar de tilbake til funnstedet og graver fram mer porselen. Her er stempel fra både hjemlige trakter, og fra England og Nederland.


Fat fra Porsgrund Porselen med blått stempel. I stedet for at produsere mursten satset han stort og ville produsere porselen til det. Alt porselen fra Pillivuyt har et eget stempel i bunnen, dette er fabirkkens . De tre bølger, det kongelige stempel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg