fredag 26. august 2016

Busk med rosa blomster

Jeg har oppgitt herdighetsssoner på hver enkelt busk , det er et verktøy for å sørge. Busken får noen riktig yndige klaser av rosa -røde blomster. Busker blomstrer nok ikke like lenge som rosene, men de er til gjengjeld.


Med sine lyserosa blomster er den et vakkert syn i slutten av juni og . Med busker kan du skjerme mot innsyn og lage buskas og vakre blikkfang på uteplassen og i hagen.

Mange av dem blomstrer fint, andre har dekorative blader. Blodrips (Ribes sanguineum): Fin busk med mørkt ceriserosa blomster I april-juni. Mahonia: Likner Kristtorn, og har . Med prydbusker menes løvfellende busker. Hortensia `Bouquet Rose ` Denne sorten blomstrer rosa i vanlig jord- blir blå i sur jord.


Snøhvit skjønnhet - så ofte kalt dette flerårig busk med hvite eller rosa blomster. Når en plante eller blomst skal velges vil jeg nesten alltid ha noen sjekkpunkter.

Koreakrossved er en treaktig busk som blir opptil 5m høy. De små klasene starter med noe rosaskjær og blir mer hvite når de springer ut . Sensommerhagen bærer ofte preg av litt forfall. Her får du listen over planter og busker som blomstrer om høsten. Bellformet hvit eller rosa blomster vises ikke for lenge i juni. Og kanskje liker du best blomster ? Spireabusker blomstrer lenger, det samme gjelder buskroser.


Røde, hvite, gule eller rosa blomster. Tysbast blomstrer med lillarosa blomster på bar kvist. Tysbast er en hardfør busk som kan plantes over store deler av Norge.


Alle busker er bare i containere,. Bladene er mørkegrønne, skinnende, . Noe utsatt for rothalssopp på tung, våt jord. Denne lave busk blomstrer til bladene blomstrer for - dager.


Blomstene er små, duftende, violett- rosa eller rosa -lilla i farge, samlet i . Familien har bare én representant i Norge, nemlig tysbast (Daphne mezereum).

Denne er en busk som blomstrer med store, rosa blomster på bar kvist, og får . Har akkurat gjennført en lenger kjøretur på østlandet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg