tirsdag 16. august 2016

Aspen høyskap

La deg styre av behovet når du velger et av våre baderomsskap i breddene 3 og cm. Et romslig skap med god plass til både håndklær og annet du trenger på badet. En fast hylle i tre og fire flyttbare hyller i . Trenger du ekstra oppbevaringsplass kan et høyskap være løsningen.


Et romslig høyskap med en fast hylle i tre og fire flyttbare hyller i herdet glass.

Myktlukkende dør med innfrest grep. Høyde 17 bredde 3 lengde med dør 35. Rommene på innsiden av døren gjør at oppbevaringsplassen utnyttes maksimalt. Høyskap med god plass til både store og små ting. Tingene oppbevares på en . Speilskap med innebygd LED belysning, over og underlys.


Grepslist på dør og skuffefronter. Har man mulighet til å få plass til et.

HØYSKAP FRA ASPEN Skuffene i høyskapene er fullt uttrekkbare, gir mye oppbevaring og gjør det lettere å finne tingene. Aspen kilen høyskap , hvit matt. Få orden på sakene med skap fra.


Et møbel med rikelig lagringsplass i ulike varianter. Skrog i svartlakkert eik,. Spesifikasjoner: Bredde: 1cm. Day høyskap Hvit høyglans.


Skap under vask, vegghengt speilskap med innebygget lys og vegghengt høyskap med utrekkbar kurv. Alkylatbensinen er utviklet i nært samarbeid med yrkesbrukere for å gi minst mulig miljøpåvirkning, . VVS Nettbutikken for baderomselskere, med Rørleggere i kundeservice. Alltid gode tilbud på kjente merkevarer. Rask levering og full returrett.


Pris uten høyskap og blandebatteri. Montering av høyskap , ASPEN KILEN Hvit - Montering av dusjisett VASA FMM - Montering av badekarvegg Vision 2. Tillegg for mellomskap B 105x30. Fronter er med dempet lukking.


Viskan høyskap eikefiner med rominndelt dør, to skuffer og fire hyller, venstrehengslet.

Speil og speilskap Bad ASPEN - INR. Victoria buet brun høyskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg