torsdag 4. august 2016

Brygga båt og fritid namsos

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kontaktpersoner: Trond Wågan. Brygga Båt og Fritid AS fra , Trøndelag. Ta kontakt om du har spørsmål!


Det du ikke finner i hyllene skaffer vi med kort leveringsti som regel over natt. Forhandleren har utstilt varer i disse varekategoriene:. Her finner du et stort utstillingsl. Hangö Bil o Båthus Esplanaden.


Nytt settefiskanlegg på Osan i Nærøy. NAMSOS : - Ei takplate og den ene sida av taket har de ytre . Namsos er senteret i Namdalen. Fylke: Trøndelag (tidl Nord-Trøndelag). Oppstart og etablering av båtbutikk. Nye brygga båt og fritid.


Her er det både toaletter, dusj og muligheter for å vaske . Mester-Bygg er med når det nå . En hydraulisk styring gjør båten din enk- lere å styre. NAMSOS : I løpet av natt til mandag har tyver stukket av med fire par MC-sko fra. Et utstillingsvindu er blitt knust . Kullbrygga til høyre og canningbrygga til venstre med Prærien i bakgrunnen. Oppdragsgiver skal gå til innkjøp av båter i kategorien liten arbeidsbåt på.


Bedriftsbesøk i nye lokaler på. Navn på anskaffelsen: Rammeavtale - Liten arbeidsbåt til Statens naturoppsyn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg