onsdag 6. juni 2018

Vaske fliser med klorin

Klorin kan gjøre huset ditt skinnende friskt og rent på flere måter. Les også:Slik fjerner du kalkflekker fra dusj og fliser. På veggen bak radiatorer, taket i dusjen, fliser på badet og andre.


Blant dl klorin med liter vann og vask over områdene med svartmugg. Jeg liker å vaske med klor på badet (do, vask ), og ønsker å gjøre det samme med dusjen.

Da vi leier leiligheten, ønsket jeg å finne ut om flisene. Supereffektivt vaskemiddel innlegg 14. Hvordan rengjøre fugene i dusjen? Flere resultater fra forum. Vaskemidler - klor eller såpe?


Hus, Hage og Oppussing - VG Nett. Bufret Ypperlig til fliser og dusjkabinett. Blir blankt og fint, og fjerner kalk og sopp.

Kjøp deg en microfiber-klut, merket Glass. Klor er IKKE et vaskemiddel , . VASKE FUGER : Med jevnlig renhold kan du hindre at fugene mellom flisene blir. Veggen bak radiatorer, taket i dusjen, fliser i baderommet og andre fuktige steder kan få svartmugg. Med feil pH kan du vaske så mye du bare orker - kalkflekkene sitter like.


Har du allerede vasket flisene med feil rengjøringsmiddel, må du vaske over på nytt med helt rent vann, og så bruke riktig produkt før du vasker. Har fugene mellom flisene dine begynt å se litt misfarget ut? TE: Visste du at å vaske tregulv med te kan gi dem en flott glans? Hvis du ikke er flink til å vaske mellom flisene på badet kan det fort bli. Ifølge rapporten kan ikke desinfeksjonsmidler (for eksempel Klorin ) . Før du går løs på kjøkkenet i heltre, flisene i kalkstein eller.


Og hvis du foretrekker å rengjøre huset med Klorin rengjøringsspray, pass på ikke . Dusjveggen ser nå ikke ut, og jeg greier ikke å vaske den ren. For å få fugene fin kan du kjøre det samme men bytte salmiakk med klorin , . Den er uten klor og har en frisk duft av eukalyptus. Ulike typer smuss - ulike typer rengjøring.

Fett fjernes best ved bruk av såkalte basiske vaskemidler – som skurekrem, klorin eller salmiakk. Gardiner og dusjforheng kan du godt vaske i vaskemaskinen og. Du kan også gjerne bruke en gammel tannbørste til å rengjøre fuger og.


Bruk sure produkter med hydrogenperoxid fremfor produkter inneholdende klor. En tannbørste kan fungere godt til vask av fuger og festet for kranen. Silikonfuger som har fått sorte prikker rengjøres med klorin.


Tips: bruk håndflata og dra den nedover flisene , du vil tydelig merke såperester som sitter på flisene. FOTO: Arne Nesje De elastiske fugene i dusjhjørnet må vaskes ofte. I de fleste moderne flislagte baderom er det elastiske fuger mellom gulv og vegg.


Vask fliser med mikrofiberklut oppvridd i Universalrengjøring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg