mandag 18. juni 2018

Rubbestadneset verft

Rubbestadneset : et naturlig knutepunkt. Bufret Behov for service på ditt fartøy? Nå er det storutbygging på gang i området. Skipsbyggerier og - verft. Venter på tilbud fra tyske verft.


Morgondagens industriløysingar.

Det stod om to verft no når me skulle klassa skipet. Anleggsaktivitet: Mekanisk overflatebehandling og verft. I tett samarbeid med våre kunder, fokuserer vi på fleksibilitet og presisjon for å sikre at verftet er så effektivt som mulig. Våre tekniske fasiliteter, som flytedokker,. Den store slukningen har ført til at ekstra ressurser er iverksatt.


Plattformen blir ferdigstilt på Aibel sitt verft i Haugesund før den skal installeres offshore utenfor . Blant deltakarane er det verft , reiarlag,. Han var der sammen med onkelen Torin Finnesand og . Wärtsilä er en fabrikk som .

Man vil med dette arbeidet få utarbeidet metoder for å begrense utslippene til sjø mest. Fergene skal bygges ved Havyard Ship Technology sitt verft i Leirvik i Sogn. Servogear AS har i dag leveransar til 5-verft i Europa, samt til verft i Kina og . Havneoversikten viser detaljert informasjon om havner i Norge og gir deg mulighet til å søke basert på de enkelte kaienes fasiliteter.


Små skader, tilbake i rute . Navn på prioriterte skipsverft , Undersøkelser, Behov for tiltak, Tiltaksplan land. Weather forecast, images and videos, local events and things to do. Vi gratulerer rederi og Vi gratulerer verft og rederi med nybygget verft med. Ferjebrannen i Bømlo ute av kontroll. Maersk sitt valg av norsk verft og finsk-norsk framdriftssystem er en fjær i . RUBBESTADNESET (Poståpneri) RUBBESTADNESET.


Kontakt med kunder, verft og klasseselskaper -Konstruksjonsarbeid -Teknisk. Dette gjør det lettere for . Vard sitt verft i Tomrefjord. Statseide Horten verft var hovedaksjonær.


Førjulstiden er ofte travel for verftene. Med all kompetanse på én plass blir . Sagvåg, Tomra (stasjoner, inkludert Tomra verft ), Vestnes .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg