fredag 22. juni 2018

Bred tetningslist

Bred tetningslist som egner seg godt til tetting av dusjkabinetter, oppvaskbenker og lignende. Tetningslist 3M Universal Silicon. Gummi og silikon tetningslister , luketetninger, klemprofiler. Myke tetningslister av skumgummi eller silkon med rektangulær profil. Ull holder betydelig bedre enn silikonlister og passer mye bedre inn.


Av EPDM-cellegummi med lukkede celler.

Utstyrt med dobbeltsidig teip. Lengde: m, bredde : mm. Montering av tetningslisten skjer enkelt og raskt med dobbeltsidig teip.


For best vedheft må underlaget være tørt og grundig rengjort for fett etc. GUMMIMATTE 4M BRED ANTISKLI SORT BRED 3mm TYKK. Skal bytte tetningslisten på alle vindu i en leilighet i trondheim, dette mye fordi det skal så.


Sporet som den fliken presses inn i er 3mm bredt. Usikker på hvordan jeg skal feste dette men en mulighet er å montere en flat og bred gummipakning på dørkarmen på den siden som vender .

Hos Nettoparts finner du et bredt utvalg av tetningslister til kjøleskap. Vi har rask levering av tetningslister til kjøleskap fra. Min henvendelse gjelder: Komplett. Den har en bred limflate og er enkel i bruk.


Listen egner seg ypperlig som tetningslist rundt dusjløsninger uten kar og under dusjdører. Katalogen inneholder et bredt utvalg av ekstruderte gummi- og kunststoffprofiler. Profiler leveres i nært sagt.


Selvklebende tetningslister. Leveres med Mskrue, mutter og skive i rustfri utførelse. Følgende tips vil bidra til å sikre deg et godt resultat: Skal tetningslister virke etter. Panelinnerdører er tilgjengelige i et bredt spekter av designmuligheter og er enkle å tilpasse ethvert interiør. Avhengig av valgt pakning, gir denne dørtypen god . OK Denne nettsiden anvender cookies.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted . Hos MAXBO finner du alt av lister som gulvlister, aluminiumslister og tetningslister. Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg