onsdag 6. juni 2018

Sminkespeil vegg

Et sminkespeil med lys og forstørrelse gjør jobben enklere når detaljene teller. Vi har sminkespeil som kan monteres på vegg og bordmodeller som kan lades . Det finnes mange typer sminkespeil. Se vårt sortiment av svært rimelige sminkespeil ! Hos oss finner du sminkespeil til vegg eller hylle, med forstørrende speilglass på den ene siden.


Trenger du et sminkespeil med lys til baderommet?

Vi har mye baderomsbelysning og baderomslamper. Se vår nettbutikk for flere spennende produkter! Alltid gode tilbud på kjente merkevarer. Rask levering og full returrett.


Delbetaling og betalingsutsettelse. Vi har stort utvalg av sminkespeil både med og uten LED- lys. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Outline sminkespeil med LED-teknologi krom.

Beurer Beauty sminkespeil BS- Ta vare på huden din, anlegg sminke eller trim. To speilsider - normal og ganger forstørrelse. Med dette baderomstilbehøret kommer du helt innpå huden.


Forstørrelsesspeilet er en praktisk venn som hjelper deg å se godt ut, enten det gjelder tidsriktig . Stort utvalg i ulike størrelser og utførelser. Fra anerkjente leverandører. Se Baderomstilbehør og finn et stort sortiment fra HeFe.


Vegghengt sminkespeil med belysning. Sjekk priser på sminkespeil vegg. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp sminkespeil vegg billig i nettbutikkene. Produktinformasjon: Veggmontert kosmetikkspeil med lysdioder for bedre lys Beregnet levetid på omtrentlig 50.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Beurer BS-er et sminkespeil med naturlig og realistisk LED lys som bidrar til at du får perfekt påføring av sminke. Speilet har en dimmefunksjon og kommer i . Sminkespeil med krom konsoll.


Denne veggen speil fungerer som et speil med belysning. Vegg -speil gir en praktisk og godt lys, og det fungerer veldig bra som et sminkespeil.

H 25cm Batteri: x AAA - 1. Alt baderomstilbehør finner du hos JYSK. Se utvalget og kjøp på JYSK. Normal og 5x forstørrelse. Diameter: 11cm Festes enkelt på veggen.


LED-lys Høykvalitets krom-finish. Veggmontert sminkespeil med LED-belysning som lyser opp med naturlig belysning når et ansikt nærmer seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg