fredag 15. juni 2018

Mat til ølsmaking

Per Øyvind Arnesen Foto: Per . Vår lidenskap for øl og mat gjenspeiler seg i våre. Gavekort til ølsmaking , kurs i ølbrygging eller om øl og mat er en populær. Norges ledende leverandør av kurs om øl.


Vi har òg morsomme aktiviteter for grupper.

Opplev ølsmakinger , lær å brygge øl eller delta på kurs om øl og mat. Sødmefylt mat skal ha øl med like mye, eller helst litt mer sødme for å skape balanse. Ellers vil ølet virke tørt, . Vi går i en liten gruppe og får smake på øl fra kjente tsjekkiske mikrobryggeri, tradisjonell snacks serveres også.


Nipp til smaksglass med lager og stouts på. Vi låner noen tips: Søt mat matches best med søtlig øl, gjerne bokkøl til. Vi er alle født forskjellige, og vi liker slettes ikke alltid den samme maten eller de samme drikkevarene. Selv om ølsmaking kan oppfattes som en vitenskap, .

Nøisom Bryggeri: Ølsmaking og mat - Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Fredriksta Norge på TripAdvisor. Høstfest – ølsmaking , mat og underholdning på Bryggeri 13. Econa Troms og Finnmark har i tradisjonens tro gleden av å invitere til høstfest.


Vi tilbyr omvisninger, ølkurs, ølsmaking , ølmiddager og matkurs som også inkluderer øl. Vi lærer også hvordan vi skal kombinere øl med mat. En kveld i øletsmakenes verden med Færder Mikrobryggeri og mat til følge. Hvordan finne riktig øl til mat ? Mens du venter på kurset kan du lære om ølsmaking av våre Ølguider! Dette og mange andre spørsmål gir vi.


Kinesisk mat og ølsmaking. Asiatisk 5-retters middag og ølsmaking ! Test øltyper og nyt autentiske retter. Hos Dynastiet sentralt i Drammen i mai og juni. Det er også mulig å bestille ølsmaking og god russisk mat , i de hyggelige lokalene.


Vi tek deg gjerne med i Kjellaren for ei uformell ølsmaking. Her får de fleire smaksprøver.

Høres det ikke herlig ut å nyte en fish and chips . I denne boka blir du kjent med de viktigste øltypene. Det serveres 2-retters meny og ølsmaking av fire ulike sorter. I tillegg kommer det drikke du selv ønsker å . To-timers innføring i ølbrygging og Oslos ølkultur med Cam på Crow Bryggeri.


Omvisningen viser bryggeprosessen fra start til slutt, og forhåpentligvis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg