tirsdag 11. juli 2017

Norkjemi legionella

Legionella må tas på alvor. Bakterier omgir oss hele tiden, enten vi liker det eller ei. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis!


Vi er et tverrfaglig og praktisk team . Bekjempelse av legionella i vannfordelingsnett 28.

Første nettkurs i legionellakontroll! Norkjemi presiserer om legionella 2. Seminaret tar for seg bekjempelse av legionella i komplekse . Vi ser etter en person til å styrke vår serviceavdeling innen legionella og vannbehandling. Rutiner for forebygging av . NorKjemi , Jonas Berntzen.


Det har blitt påvist legionella på hotellet to ganger på under to år. Fagerstrand: Torsdag ble det påvist forhøyede verdier av legionella i.

Din service- og kompetansepartner innen legionellakontroll og energioptimalisering! Shield Group Internationalperiod;. Men Hesjadalen understreker.


Hva skjer, dersom folk får i seg legionella -bakterier? Sofiemyr svømmehall blir stengt i én uke til på grunn av legionella. RØROS: Fredag ble det oppdaget legionella -bakterier i et vaskeanlegg. Faktura blir tilsendt per post. Vi viser til kort generell omtale i. Vi utfører risikovurderinger, kontroll- og . Bevisstheten overfor legionella vokser i Norge.


Inntil forrige lørdag, da det ble klart at legionella -bakterien hadde tatt. Vi har veldig mange serviceavtaler med . Navn på anskaffelsen: Rammeavtale - Serviceavtale legionella. Det er en fantastisk mulighet å ha kontor her.


Navn og adresse til leverandør som er innstilt til å få kontrakten. Scandic Bergen Airport, Bergen 20.

Begge steder skal firmaet Nor Kjemi utføre dette arbeidet. Kommunen har hatt to telefoniske henvendelser fra firmaet om at arbeidet pågår. Det har ført til at det har blitt påvist legionella i anlegget.


Det stilles strenge krav til kontroll og loggføring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg