torsdag 20. juli 2017

Godtepose bursdag innhold

Når det gjelder innholdet , kan du gjøre det helt enkelt. Det letteste er å kjøpe en ferdig godtepose , men du kan fylle posen med godteri du velger selv. Vi pleier å ha godteposer i barnebursdag , men pga melkeintoleranse i vennegjengen har vi aldri sjokolade.


Pleier å ha røde gèlèfisker, . Hvordan lage en god bursdag for jubilanten og gjestene.

Skal barna få mulighet til å spise eller leke med innholdet i bursdagen , eller skal de få de når . Eg og Jon satt og snakket om hva vi skal ha i godteposene i besøket til L-J. Vi lurte på det er nødvendig å ha det for de får jo kake,muffins,is . Om du har mye å gjøre i forkant av en bursdag , så finnes det gode råd slik at dere kommer i mål. TIPS: For en sunnere godtepose : Vann ut godteposen med klistremerker, viskelær.


Det kan ta litt tid å sortere slik at alle får likt innhold. De hadde det for år siden også. Nå er det sjeldnere godteposer i bursdagene mine barn går i.

Jeg unngikk det de første bursdagene , men i fjor måtte jeg til pers etter sterkt. Hva med å bare ertstatte posens innhold med sunne gode ting? Forrige Fredag hadde vi bursdag for Storesøster. Og godteposene var nøye planlagt flere måneder i forveien.


Men det var ikke det vanlige . Dere med store barn, hva putter dere oppi? Jeg har da aldri vært i bursdag der det har vært godteposer , men tenkte å ha det til storebrors 4-årsdag. Blir veldig takknemlig hvis dere kan . Jeg skal lage godteposer til bursdag denne helgen. Hvor mye tenker dere er passe innhold for 7åringer? Har kun hatt barnebursdag.


Vi skal feire åringen i morgen, og hun har klare meninger om hva hun skal ha og hvordan ting skal gjøres. Jeg er egentlig i mote hele . I går kom veslejenta hjem med en flott innholdsrik godtepose fra barnebursdag , stolt og lykkelig. Det var sent og like før leggeti og vi syns ikke . Når man skal handle inn festartikler til barnebursdag kan det fort bli dyrt. Vanskelig å finne leker til bursdagen ?

Selv om barna kanskje vil si at godteposen er det gjeveste, blir det ingen god fest uten mat i magen. Husk å dra ordentlig godt i snøret når posen er på! Godtepose til barnebursdagen.


Det er så GØY når det napper ordentlig! Stilige godteposer til bursdagen finner du forresten her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg