tirsdag 25. juli 2017

Bryte opp safe

Vi har en safe stående på jobben, men noen har klart å kaste koden til. Polakkene våre måtte bryte opp en safe på bensinstasjonen hvor jeg . Klarer ikke å åpne safe med kode! Annen teknologi og vitenskap 14. Trenger hjelp til å åpne en safe !

Noen som har peiling på hvordan man åpner en safe ? Letteste er nok egentlig å få en som har tilgang til safen for å åpne den opp. Har nøkkel men ikke kode innlegg 4. Flere resultater fra freak. Kammerset › Off-topic Bufret 20. Tror ikke det er mulig å dirke opp en safe uten nøkkel.


Det er faktisk en grunn til at det heter safe ! Men det kommer vel an på hvilken safe.

Vi oppbevarte en safenøkkel i naborommet til kontoret. Innbruddstyvene er kommet seg inn gjennom å bryte opp en inngangsdør på forsiden . Tyvene var godt forberedt da de skulle bryte opp safen. Guttene kjørte fra stedet i en . Målet er å bryte opp familiens safe for å komme et skritt nærmere en løsning på mysteriet. Tidligere i dag måtte politiet forlate huset fordi det ble gjort . Prøvde å bryte opp en safe.


Politiet fikk melding om et innbrudd på Solvang barneskole lørdag kveld. Forsøkte å bryte opp safe med gravemaskin. En person er pågrepet, og to er på frifot etter at de ble tatt på fersk gjerning i et grustak på Tanem . Gjerningsmenn hadde brutt opp døra og stjålet blant annet vekslepenger. De hadde også forsøkt å bryte opp en safe. Tyven tok seg inn i huset, brøt opp ei dør til kontoret og sprengte en safe mens.


Dagbladet): Både britisk og fransk politi etterforsker for fullt etter at en familie med irakisk forbindelse, men bosatt i Storbritannia, ble henrettet i . I det et spesialteam skulle til å bryte opp safen, fant de den riktige koden på seks tall. Konstruksjon er viktig - Konstruksjon, materialvalg og type nøkkel er det som bestemmer hvor vanskelig en hengelås er å bryte opp , forteller .

Kjeltringer brøt opp en safe hos Steinkjerbedrift. Ville bryte opp safe med stoffsaks. FROGN: På Heer skole i Drøbak har en eller flere vært innom skolen i løpet av natten.


Her hadde tjuvene funnet fram til en safe som er ble åpnet med. Også her har tjuvene tatt seg inn i huset ved å bryte opp et kjellervindu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg