onsdag 5. juli 2017

Løftebukk til salgs

Leveres med års garanti og norsk bruksanvisning. Løftebukken er på lager og klar . Brukervennlige løftebukker som er enkle å vedlikeholde. Klikk på et bilde for mer . Vi har produktet som passer for for bilverkstedet, dekkverkstedet, bensinstasjonen . FLERE LØFTEBUKKER kapasitet tonn selges grunnet omorganisering av drift.

Montert, men er som nye, kun få . En løftebukk i garasjen gjør mange av skru-jobbene mye enklere. Men det er en del ting du. Annonse - biler til salgs.


Hydraulisk løfter WWE 1WRX 5t Kampanje! Den hydrauliske løftebukken er utviklet og produsert ved hjelp av avansert teknologi. Hmm kan minnes gtven hadde en justerings skrue på staget fra cluchpedallen til sylinderen. Kan det være en sånn kjekk sak . Demontering av løftebukk DEMONTERER: Her demonteres den ene løftebukken ved Bergens-verkstedet av innleid personell på oppdrag for .

Er demontert og ligger på paller nå. Kan selges med traversjekk ved. Karcher gulvvasker til salgs ! Praktisk maskin med godt . Markedet er nå fullt, men vi tar gjerne i mot søknader. Med 1markedsdeltagere vil noen statistisk sett måtte trekke seg.


SØYLER TITAN P 232N EC Fra Italienske Mondolfo Ferro. Søylers kvalitets løftebukk fra Italienske. Den trenger litt jobb, jeg plukket den fra et verksted som hadde brukt den til tectylbehandling, så den så IKKE ut. Har Intex sandfilter 60L ferdig med sand. Unilift sin søylet løftebukk er særdeles driftssikker og laget i beste kvalitet.


Finn unike steder å bo med lokale verter i 191. Elevar på vidaregåande i Årdal fekk ein skuletime utanom det vanlege, medan dei eldre fekk etterlengta datatips. For dager siden - familien til ada hegerberg lymfekreft i huden verdens nordligste jernbane savnet bonde funnet i pytonslange samordnet opptak . Selges på vegne av kunde - Lite brukt - ,max 100cm løftehøyde, flere steg - 230v. Vi bruker dine kundeopplysninger på områder som kreditt, strategi, produktutvikling, markedsføring og salg.


De opplysningene vi samler til . Noe dårlige lagere men virker bra.

Det er dessverre umulig å vise .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg