mandag 7. november 2016

Tilbehør reker

Inviter til rekelag med nytt tilbehør. Oppskrift på reker med mangosalsa, srirachamajones og persillepesto. Rekelag er populært og det krever ikke særlig mye mer planlegging enn innkjøp av reker , brød og litt tilbehør. Vi gir deg tips om mengde, det tilbehøret du må ha . GRØNT TILBEHØR : Avokado er blant grønnsakene som passer ekstra .

Du kan enkelt løfte rekefesten til nye høyder. Vi har samlet vårt favorittilbehør til reker , som garantert vil slå an på sommerens rekefest. Tilbehøret som gjør rekene bedre. For deg som tør å prøve noe annet enn sitron og majones.


APPELSIN OG AVOKADO: Prøv . Hva er vel best om sommeren? Server de sammen med hjertesalat, fersk loff, godt smør, dill, sitroner. En god aioli eller majones hører med!

Og ingenting setter sommerstemningen som reker med den gode. Rens rekene og nyt dem på godt brød med litt crispy salat, og topp det hele med . Reker er populær sommermat. Det blir reker på terrassen idag med din oppskrift på tilbehør ! Ferske reker med salat og hvitløksmajones. TV-aktuelle Jan og Silvia elsker reker og tester våre fem ulike typer tilbehør. Vi skal feire bursdag neste mandag :hoppe: og skal servere reker med tilbehør.


Standard er jo å ha loff og majones til, men jeg kunne tenke . Samtidig må man ikke glemme tilbehøret – reker uten loff, sitron og majones er som kino uten popkorn, sommer uten is og Romeo uten Julie. Her får du to forskjellige oppskrifter på aioli. Selv om det egentlig ikke er mer enn tre år . Spice opp den tradisjonelle tacoen med denne oppskriften på crispy reker i hjertesalat. Ha tilbehøret i skåler og server som vanlig taco.


Marinerte reker servert med mango og pasjonsfrukt salsa og rømme og limesaus. Forsøk å få så lite egg som mulig over i griljermel- og sesamblandingen. Legg de ferdig panerte rekene enkeltvis på fat og la tørke litt før de stekes.

Krydre rekene lett med salt og pepper, og plasser en strimmel med limeskall i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg