tirsdag 1. november 2016

Tetningslist dør

Passer vinduer og dører med spor etter saging eller fresing. Slik: Finn riktig tetningslist ! Klikk har tidligere skrevet om hvordan du kan rette opp en skjev dør. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av tetningslister til dører og vinduer.


Kjøp på nett eller i butikk.

Tetningslist 3M Universal Silicon. Selvklebende tetningslist som tetter alle sprekker opp fra 1-mm. Velg blandt vårt sortiment av tetningslister og dørbørster for ulike behov.


Alle tetningslistene er enkle å montere. Sorterer etter: Relevans . Trekker det fra vinduer eller dører ? Gamle, sprukne tetningslister gjør vinduene til trekkfulle varmetap.

Har du trekkfulle vinduer eller dører kan en av grunnene være at tettingen . Sparer energi gjennom å tette dører og vinduer mot støv og trekk, samt demper lyd. Tenkte å få byttet tetningslister på ytterdør og verandadør som begge trekker litt. Noen som vet hvor jeg får tak i ordentlige tettelister til dører ? Selvheftende tetningslist for vinduer. Les mer om Tesa P tetningslist. Listen tilpasser seg lett alle åpninger, er av høy kvalitet og motstår nesten alle værforhold.


Moderne dører og vinduer har som oftest gode løsninger for tetting . Men det passer langt fra alle. Nå har jeg vært rundt på byggvareforhandlere, møbelforretninger, jernvarehandel etc. Jeg finner ikke tetningslist til dør , bare til vindu.


Tesa selvklebende tetningslister leveres i flere varianter for tetting av sprekker fra 1mm opp til 6mm. Tesa tetningslister er av EPDM gummi i følgende profiler, . For eksempel koster det ikke all verden å tette luftlekkasjer rundt vinduer og dører. Monterer du tetningslister , tetter du både mot trekk, støy, støv, fuktighet og .

TETNINGSLIST SILIKON HVIT 6M TESA. Vi skifter tetningslister , så du slipper å kjøpe alt nytt. Trekk fra vinduer og dører går utover både komfort og fyringsutgifter.


Unsubscribe from gronnhverdag? Har litt for mye åpning mellom dør og dørkarm på skyvedøren min. Kunne tenkt meg en slags list som tetter mellomrommet.


Tips: Det kan være lurt å fjerne gamle tetningslister og bytte disse, når man først er i gang med å pusse opp vinduer og dører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg