torsdag 3. november 2016

Lekematte puslespill

Dette er et morsomt leketeppe og puslespill i ett! Bygg sammen Lekematten Hav i den formen du vil ha, du kan også ta bort figurene i puslespillet. Klassisk lekematte med forskjellige farger.


Består av flere brikker som settes sammen til ønsket størrelse og format. Sterke farger som stimulerer synet og .

Hos Extra leker har vi flere typer lekematter i ulik design og materialer som barna kan leke, utvikle seg, og lære på. Alle mattene er laget i mykt skumgummi . Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket. Vi tilbyr et stort utvalg av lekematter og babygym av høy kvalitet, fra kjente.


Kaloo, og matter i ulike former som puslespill , treningsmatter og mykere teksturer. Myk og deilig lekematte for de minste. Gulvmatte puslespill -GUL555 .

Ludi Skumleketeppe med tall og hinkeruter. Er ute etter sånn lekematte som er i biter som ett puslespill. Butikker som Nille, lekebutikker ol som er puslespill med tall er aller BILLIGST på . Sammenlign tilbud på Lekematte puslespill i kategorien Puslespill fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Puslespill ved hjelp.


Skumplast puslespill lekematte Godt brukt, men kan fortsatt gi mye glede. Selger to sett samlet, ett med tall og ett med dyr. Leker fra TOYSRUS, Lekematte og babygym.


Her kan du bygge sammen lekematten i den formen du vil ha det selv. Denne fine lekematten fra Sebra er både praktisk og dekorativ. Sebra Lekematte har en spennene puslespill -design der bitene består av duse fine grånyanser . Jeg hadde sånn puslespill - lekematte til min lille, men angret veldig på det valget! Så fort hun kom seg over på en god matte . Ensfarget blå lekematte med gummiert underside.


Blå lekematte i skumgummi fra Babydan. Matten består av ni stk biter og kan settes sammen som et puslespill. Rask levering, god service.

Rund lekematte i skum, som er enkel å montere på ulike måter, det er bare å koble sammen delene som et puslespill. Få din lille oppfra det kalde og harde . Norges fineste barnerom finner du hos minikids. Vi har kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg