fredag 18. november 2016

Tetti våtromsplater sintef

Ved bruk av våtromsplater med lav vanndampmotstand på yttervegger eller mot ikke-oppvarmede rom, må det påføres påstrykningsmembran. Ser på Sintef sine sider at begge er godkjent, men spørsmålet er om de. Noen som kan forklare meg eller vet forskjell på våtromsplater ? Jeg skal pusse opp badet og har vært på megaflis hvor de nå selger tetti.


Med nye våtromsplater kan du gjøre jobben selv.

Se hvilke våtromsplater som er godkjent hos Sintef Byggforsk. Men det er helt normalt, sier seniorforsker Arne Nesje ved Sintef. Bac er visst også Sintef -godkjente. Våtromsplater - Litex, Jackon,Bac. Er jo grådig stor prisforskjell.


Magefølelsen sier Litex, sikkert. Du får kjøpt mykje membran for prisforskjellen mellom Litex og Tetti.

Dette kravet blir også stilt f. Vedrørende forhåndsvarsel til importører av våtromsplater. Det er også mulig å få slette vegger på en minst like fuktsikker måte ved hjelp av våtromsplater. Disse kan monteres direkte på stenderverket, . Litex Membranplate er membran og våtromsplate i ett.


Gips, våtromsplater med sementbasert overflate og diffusjonsåpne membranplater . Tekniske Godkjennelse fra Sintef. Jeg legger rupanel, tetti våtromsplater med teknisk godkjenning fra Sintef , og smøremambran med bånd og mansjetter, godkjent etter norske regler og . Nå kan du gjøre mer av oppussingen på badet selv! Nye og lettere materialer gjør det enkelt å arbeide i våtrom, uten å gå på akkord med de . Komplett montering av WEDI våtromsplater inklusiv forsterkningsbånd. Bildet til høyre viser et skjøtebånd mellom to våtromsplater. Typer, egenskaper og bruksområder BVN 42.


Planlegging av avløpsrør i våtrom BVN 34. Tetti Membranbånd selvklebende butyl. SINTEF Byggforsk, og anbefalt våtromsprodukt av Fagrådet for våtrom.

VÅTROMSPLATE 50MM 60X244CM TETTI. Systemet er testet og godkjent av SINTEF. Med andre ord det selvsagte valget for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg