onsdag 30. november 2016

Syrefaste skruer a4

Skruen som kan benyttes i de tøffeste klima og til edle tresorter. Vi har utvidet serien med syrefaste skruer til å inneholde både og 6mm skruer i tillegg til og . Skruen er produsert av syrefast stål Afor meget utsatte miljøer. Skruen har et fiberskjær, noe som gir et veldig lavt innskruingsmoment i. Les mer om Terrasseskrue . Syrefaste skruer av høy kvalitet som er godt egnet til terrasse.

Stålkvaliteten gjør at denne skruen verken ruster . Kjøp skruer , festemateriell, belag, festemidler og håndverktøy. Treskrue med senkhode syrefast A4. Rustfri A-treskrue som brukes til montering av terrassebord og gjerder mot trestender. Laget med sagtenner for lettere innskruing samt freste spor som har en forborrende effekt.


Rustfritt stål A, er syrefast som gjør at skruen kan. Hva er forskjellen mellom syrefaste skruer og rustfrie skruer , utover det at syrefast. Syrefast : Akvalitet når du kjøper det på Biltema, evt.

For å unngå at det oppstår rust i trekonstruksjoner nære kysten og på fjellet skal det brukes terrasseskrue av rustfri Aeller syrefast A-kvalitet. Rustfrie skruer A, en syrefast skrue som kan brukes i tøffere miljøer, som både er utsatte og nær strandområder og bassengdekk. Sekskantskruer helgjenget ASyrefast. Right er Arvid Nilssons treskruesortiment som inneholder skruer med Torx spor i. Det er viktig å bruke masterboards skruer , da disse har riktig fals, lengde, er tilpasset masterboard og er syrefaste. Sentrale produktegenskaper: . Trykk her for større bilde . Fasthetsklasse, Asyrefast.


Stjerneskruer med senke- og linsehode i åtte ulike dim. Korrosjonsklasse C Selvborende og selvforsenkende skrue for utvendig . Fixxer terrasseskruer syrefast er beregnet for montering av terrassebord og rekkverk mot stender. Skruene er produsert av rustfritt stål A4. Den pilformede spissen minimerer risikoen for sprekkdannelse samt reduserer innskruingsmomentet.


Harstad Trading - Vår fagkunnskap - din trygghet. Tre skrue DIN i syrefast stål 3med … 4-. Pakke med DIN 57 Fransk treskrue A, sekskanthode.


Bruk kun Asyrefast skruer eller spiker på kebony og lignende, og 1m fra kysten på vanlig kledning. Forborr om man bruker skruer , spesielt .

Tiltrekningsmomenter for rustfrie skruer (ISO-metrisk). A, rustfritt syrefast stål (AISI 316) er den optimale kvaliteten for utendørsbruk. Aanbefales til bruk i trykkimpregnert tre og syreholdige tresorter som mahogni, . L mm, Minimum bestillingsantall, Enhet, Pris, Kjøp. SKRUE FRANSK TRE 6XA,DIN5ASYREFAST NV10 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg