torsdag 17. november 2016

Ikea tørkestativ vegg

Tilpasset for fuktig miljø. To utbrettbare vinger gir plass til tørking av mer tøy. GRUNDTAL tørkestativ , vegg , rustfritt. Enkel å legge sammen for å . Kan også brukes i baderom og våtrom.


Kan brukes både innen- og utendørs.

Serien har massevis av smarte ideer, som et veggmontert tørkestativ som kan legges sammen når du ikke bruker det. Stumtjeneren har til og med et brett, slik at . Antonius tørkestativ til vegg ( nedfellbart) og Antonius hylleknekter. Monteres i tak eller på vegg.


Tørkestativ , vegg , rustfritt stål. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien. Bilderesultat for tørkestativ vegg.


Find this Pin and more on . En revolusjonerende løsning for deg som ønsker å tørke klær effektivt og samtidig spare plass.

Og er det greit å tørke klær på? Vurderer et slikt istede for heng på vegg. Røde flis på gulvet skal byttes, strie på veggene skal slettes ut,.


Ser at du savner en løsning på tørkestativ som kan felles inntil veggen når de ikke er i bruk. Her virker det som om Sverige ligger bakerst i kappløpet, IKEA sitt vil jo. Du kan kjøpe grundtal tørkestativ , vegg , rustfritt stål hos IKEA Service og . Denne fra IKEA har en god konstruksjon men kan ikke vippes:.


Jeg er på utkikk etter et vegghengt tørkestativ (for klær) som enkelt kan vippes . Wallfix for vegg med stålboks Stort tørkestativ f… Veil. IKEA Frost tørkestativ kr 80Mariann har ikke lagt til beskrivelse ved deres annonse: IKEA Frost tørkestativ. Denne Pinnen ble oppdaget av Elisabet Witsø.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins . This Pin was discovered by Elisabet Witsø. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Ikea har modeller fra 8kroner, men det finnes også mer stabile modeller hvis man. Bokhyllene er byttet ut med vegghyller.


Ulike typer tørkestativ fås hos IKEA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg