onsdag 4. april 2018

Elpumps szivattyú javítás

Az ELPUMPS szivattyú alkatrészek forgalmazója a Bolesza Kft. Kínálatunkban szerepelnek a jelenlegi és a korábbi, ELPUMPS gyártmányok alkatrészei is. Elpumps CP 2centrifug l szivatty. Nézze meg az Elektro-Generál Kft.


Budapest, Óbuda - Bécsi úti . Nyugdíjas tengerész gépész vagyok, szivattyúk javításában van . Mindennemű karbantartást, szerelést, vagy javítást csak csatlakozó dugó kihúzásával a villamos. Szivattyú bolt Pedrollo, Grundfos, Leo szivattyúkkal. Kerülje el a szén-monoxid mérgezést!


Segítünk a szivattyú kiválasztásban, telepítésben. Biatorbágy, Rozmaring utca 15. Hívás mostÚtvonaltervezésÜzenetküldés nekünkÜzenetküldés . A VP 3vibrációs búvárszivattyú (továbbiakban: szivattyú ) alkalmazható felszín.


Garanciális időszak alatt a javítást csak márkaszerviz végezheti! Ezen szivattyúk alkatrészeinek értékesítése és szervizelése . Javítás után ismételt tömítettségi vizsgálatot kell végezni. Alkalmazási terület a magasabb homoktartalmú kutak és fúrások.


A szivattyú többi részében nincs egyáltalán hiba. ELPUMPS VP3búvárszivattyú 300W-os, alig használt, megkímélt . Szénkefe, csapágy, porzsák, gégecső, szivattyú , ékszíj. Porszívó, mikrohullámú sütő, mixer, stb.


Kútjavítás , fúrt-, és ásott kút tisztítása, szivattyú -, és egyéb kútgépészeti szerelvények. Fő tevékenységünk a kezdetektől: kertészeti-, erdészeti-, parkápoló gépek értékesítése, javítása , alkatrész utánpótlása. A Mediker Kft fő tevékenysége szennyvízátemelő szivattyú gyártás és forgalmazás, valamint búvárszivattyú szerelés és javítás.


Szennyvízszivattyú gyártás és . Kompresszor, ipari porszívó,magasnyomású mosó, Bosch, Einhell, Makita szerszámgépek kis- és nagykereskedelme. Pénztárcabarát megoldás a .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg