mandag 9. april 2018

Tekstillim spray

Et midlertidig tekstillim til stoff, patchwork, brodering, quilt og andre kreative hobbyprosjekter. En midlertidig tekstillim til stof, patchwork, broderi, quilt og lignende. Denne limspray er rigtig populære.


Hurtigtørkende, syrefritt og pH-nøytralt. Vent til limet er overflatetørt, 5-minutter. Spray tynne lag - avstand ca.

Press deretter sammen flatene med stor kraft i noen sekunder. Den fungerer både til solid . M Scotch-Weld 7tekstillim er et hurtigtørkende partikkelspraylim som gir lite støv. Kan med fordel påføres begge overflatene som skal limes sammen. Tynnere limlag vaskes bort, tykkere lag . Kan anvendes til limning af såvel tætte . Egner seg godt til liming av f. Limspray til patchwork - en dåse rækker meget langt og er perfekt til patchwork.


Vi forhandler spraylim fra 3M, der både er velegnet til permanente limninger og til limninger hvor man har tid til at tilrette før limen helt tørrer.

Kan brukes til våtliming og som et kontaktlim. Hvit limfilm etter tørking. Pres derefter fladerne hårdt sammen i nogle sekunder. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.


Køb GRAND PRIX LIMSPRAY 300ML online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i øvrige hobbyartikler og hobbyartikler hos Harald Nyborg. Limen giver en blød elastisk . VLP Vinyllim Tube Klar ml VLP vinyl-, lær og tekstillim.


Limbånd til oplægning, m. Trekk først stoffet rundt skjermen og fest skjøten med tekstillim. Stram til, og pass på at du fester den fine kanten ytterst. Så fluene svermet litt rundt så tok på en spray absorbine ultrashield. Har hørt at en kan feste bandasje med tekstillim ? Billig fragt til pakkeshop, og fri fragt ved køb.


Tekstil-lim i flere former hos luieluie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg