onsdag 11. april 2018

Firkantrør rustfritt

Rustbestandige firkantrør. Til rustbestandige firkantrør. Uten ansvar for mulige feil. Laster inn fler produkter. PROSESSMETALL Profiler, profilrør, firkantrør.

Slyngstøbt rustfri stål (rørformet) YD 60-2. Bredt utvalg av stål i forskjellige størrelser og former. Her finner du det som passer ditt behov best. For innendørs eller utendørsbruk.


Glass til svært konkurransedyktige. MAXBO tilbyr et bredt vareutvalg innen stål og metall i alle former og tilpasninger. Kjøp på nett eller i butikk.

Firkantet rustfri stålrør, jernrør og metalrør efter mål. Kvadratisk profilrør i rustfri stål. Men du snakker kanskje om HUP ( firkantrør )? Har du behov for andre dimentsjoner enn de beskrevne - ta gjerne . Var og skulle kjøpe firkantrør i stål med dimensjonen 50x5og på Bauhaus i Vestby skulle de. Dessuten har vi de dyrere rustfrie og syrefaste.


Firkantrør i rustfritt stål (25mmx25mm x 600cm) selges pga feilkjøp. Ser etter 20mmx20mmx3mm firkantrør , og firkantrør som passer over som en mansjett i ca 40cm lengder for å forhøye TV-stativet gjennom et . Karbonstål og rustfritt torunn. Vi er eksperter på rustfritt , aluminium, syrefaststål, sortstål og rør.


Kan du beskrive det, kan vi lage det! Mange ganger er det lettere å si hva vi ikke kan gjøre enn . Rektangulære fra 20xtil 200x1mm. Slipt, børstet, sateng eller polert overflate.


Overlegen kvalitet, omfattende lager. Bufret Det være seg runde rør Ø42.

I tillegg så produserer vi graders bend i rustfri utførelse som kan brukes til retningsending på . Digitalstyrt bøyemaskin for Rundtstål og Flattstål. Profilslipemaskin for runde og firkantrør. Kan leveres med rett eller fri oppkant.


Solid og hygienisk utførelse, lyddempet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg