fredag 19. mai 2017

Tetningslist garasjeport

Tetningslist 3M Universal Silicon. Selvklebende tetningslister for innen- og utendørs bruk for å sparie energi. Tetter mot støv, støy og trekk.


Kan klippes i for og tilpasse bredden på porten. Vaier til garasjeport med torsjonsfjær foran 209cm høyde. Lim til weather stop gulvlist .

Produktkatalog garasjeporter. M tetningsliste for garasjeport , beste montering. Vareinformasjon - Pakning nobb. Gummilist som hindrer vanninntrengning og trekk under garasjeport. Limes til underlaget med tilhørende lim 110kr.


Ser disse har noe de kaller tetningslister. FDV DOKUMENTASJON FOR RAYNOR PORTER. FDV dokumentasjon innebærer krav til forvaltning, drift og vedlikehold av et produkt.


Enkel montering - raskt resultat.

Hos MAXBO finner du et stort utvalg av tetningslister til dører og vinduer. Kjøp på nett eller i butikk. Tesa selvklebende tetningslister leveres i flere varianter for tetting av sprekker fra 1mm opp til 6mm. Leddportbeslag for villa garasjer. LOBAS Garasjeporter - Vedlikeholdsfrie.


Før du bestiller, ta mål av din garasje : målskjema. Leveres med utvendig tetningslister i toppen og langs sidene. Kraftig fleksibel gummilist for montering under garasjeporten. Et stort utvalg klassiske og moderne garasjeporter. RE GARASJEPORTER og beslag er testet både med og uten portåpner.


Er det noen som har erfaring (evt. tips omleverandør) med tetningslist for å montere under garasjeporten ? For å hindre vanninntrengning først og fremst. Martin Garasjeporter (med unntak av fjærer). Våre fjernkontroller fungerer til alle typer garasje og portåpnere.


Kontroll av garasjeport åpningen. A = Avstanden fra port til hardplast tetningslist. Montering av garasjeport. Portspesialisten AS er total-leverandør av garasjeporter , garas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg