onsdag 10. mai 2017

Hvor ofte bør man skifte truse

Er nøye med hygienen både foran og bak, og sover ikke med trusa på. Hvilket betyr at du skifter sengetøy, hvor ofte sa du? Bytter du ikke ofte nok, kan du bli syk.


Truse , tannbørste, og vaskeklut! Så ofte ofte skifter folk tøy. Hvor ofte skifter du truser og underbukser?

Vi skal på tur med ei venninne og datteren hennes. Hvor mye arbeid er det å vaske noen små truser ? Hver dag skifter man truse ! Dette er blogginnlegg fra blogg. Nå må ikke alle som skal selge moulin rouge sende meg PM -jeg har fått tak i den. Bedriver man aktivitet hver dag så bytter man boxer hver dag.


Klær, sko og mote innlegg 14. Sosial prat og humor innlegg 12. Flere resultater fra forum.

Er forresten enig i at truse skal man skifte hver dag, uansett alder. Et par tusen sandefjordinger skifter underbukse bare én til to ganger i uka. Den viser at fem prosent går med trusa tre til fem dager før den går på vask. Svarene i denne tråden skal jeg holde meg unna. Klart man skifter truse etter trening, dusjing og vask, men mannfolk som nesten skriker Iiiik . Så om man sitter på et kontor, svetter generelt lite, bør man skifte.


Tre dager er maksimumsgrensa for hvor lenge du bør bruke BH-en. Du bør da lufte den når du ikke har den på. Og fem prosent skifter faktisk ikke truse før det har gått tre til fem.


Mange går dessuten i sokkelesten på gulvet hjemme, så sokker bør man ikke bruke mer enn én dag, påpeker Skaar. Nordmenn med høyere utdanning er mindre flinke til å skifte truse enn de med lav utdanning. Jepp: Uansett hvor flink du er til å vaske dem, har trusene dine en slags best før-dato. Generelt bør man nok skifte 3- ganger om dagen.


Og hvor mange trenger man ? Jeg bruker ofte truser og BHer som ikke hører sammen. Et tøytruseinnlegg er som en ekstra truse , så med mindre du ville skiftet truse ofte for å unngå lukt trenger du ikke skifte truseinnlegget. Bruker man truseinnlegg hver dag bør man ha nok til at man rekker å . Det er ikke alltid man er like heldig med verken farge-, størrelse- eller typevalg av undertøy. Sokker går man jo med på gulv som kanskje er skitne, og oppi sko der man er svett og varm hele .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg