mandag 22. mai 2017

Godteposer papir

Besøk vår nettbutikk og se vårt festutstyr! Pastell Blå godteposer i Papir Pakke med stk blå og hvit stipete godteposer - ypperlig til bruk ved godtebordet eller til å dele ut godter i. Godteriposer PARTY FRIENDS. Nettbutikk med borddekking og pynt til fest, bursdag, baby shower, dåp og konfirmasjon.


Vi har også etiketter du kan kjøpe ved siden av til å skrive. Fargerike godteposer i papir.

Poser Plast og Papir Flaskeposer og andre. Vi tilbyr et bredt sortiment innen fest og moro på nett. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg.


Posen er laget i kraftig papir med tvunnet papirhåndtak og morsom fargerik pynt. Hver pose er ca 13x23xcm . Skal arrangere juletrefest for en stor gruppe barn (over 100), og lurer på om noen vet hvor jeg får tak i billige godteposer ? Hvis du har tålmodighet og lim, kan du sikkert sette deg ned og lage kremmerhus av papir. Da bestemmer du størrelsen selv, og du kan også .

Ordinær Pris 4kr På salg! Det finnes også ballonger, pappkrus, papptallerkener, servietter og stor gavepose i samme serie. Se produkter i samme kategori. Gruffalo godteposer av papir. Søk i hundrevis av nettbutikker samtidig.


Flotte stjerne kopper til å matche resten av serien. Disse tar dl av den drikken du helst vil nyte, varm eller kald. Sød og feminin godtepose , guld og hvide striber i papir.


Ting har godteposer til barnebursdagen. Perfekt når du skal gi en liten oppmerksomhet! Lav søde godteposer til børnefødselsdagen. Find et stort udvalg af små godter og sjovt legetøj i butikken og pak i små gennemsigtige . Selv godteposer kan være klare for skattejakt og sjørøveri og det vet disse sorte.


Alle priser er angitt ekskl. Tilgjengelighet: På fjernlager. Lag den perfekte vertinnegaven i form av poser og papir , og fyll dem med hjemmelagde godsaker. Om det ikke finnes papir eller plastduk i riktig farge, kan gavepapir . Så har du fundet masser af billig slik og mangler du den helt perfekte indpakning til dine godter, så vælg en smuk godtepose fra Dreamshop og overrask dine .

Siden vi er veldig glad i kreative sysler med papir og papirbretting,. Vi har gavepapir, gaveposer og gaveesker til en hver anledning. Barnebursdag, bryllup eller fest.


Sjekk ut utvalget vårt på IKEA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg