tirsdag 7. mars 2017

Uponor varmepumpe

De har et lang levetid og overholder høyeste. Gulvvarmen fungerer like bra uansett hvordan du møbler rommet. Med varmen i gulvet vil du slippe . Uponors gulvvarmesystem gir deg mulighet til å redusere.


Funksjoner Sentralenhet X-165: Integrert autobalansering (Ingen manuell innregulering). Toveis kommunikasjon med opptil romtermostater. Uponor Smatrix for at akkurat riktig mengde.


Uansett om du ønsker deg robust steingulv i gangen, fliser eller belegg på badet, eller . En ny mulighet er å installere en varmepumpe som henter energien i naturen. Tja ring uponor og hør feks. Utskiftingstakten fra oljefyr til varmepumpe ligger på rundt 2. Med en vann til vann- varmepumpe kuttes energiforbruket til. Bytt modus ved hjelp av en bryter på veggen eller en varmepumpe.


For ytterligere systeminfo besøk vår leverandør: UPONOR – ledende. Luft til vann varmepumpe utnytter energien i utelufta til å varme opp vannet i . Vår mest avanserte varmepumpe – enklere enn noensinne. Varmepumpen Høiax Alpha VPK er en komplett varmepumpe med.


Har du en varmepumpe , kan du også styre den med Smatrix. NIBEs varmepumper med en tilstrekkelig lang . Se video om hvordan du legger vannbåren gulvvarme. Tilslutning til en varmepumpe ved hjælp af præisolerede rør . Hvilken varmepumpe skal jeg velge?


Luft-vann varmepumpe En luft-vann varmepumpe er en kostnadseffektiv installasjon. Den er svært enkel å installere,. Europas ledende produsenter av varmepumper.


Diameter : 17xLengd : 1m mMaterialforbruk ca. Anbefalt sløyfelengde - 1m. Vi har god erfaring med installasjon av varmepumper og vannbåren varme.


Dette er langsiktige investeringer som vil senke energiforbruket og som kan sikre . Det argumentet er sterkt i dag, og vil bare bli enda sterkere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg