fredag 3. mars 2017

Kiwa teknologisk institutt

Kiwa Teknologisk Institutt er en ledende leverandør av testing, kalibrering, sertifisering og kurs. Vi hjelper deg med å møte krav til kvalitet og sikkerhet. Sertifisering av styringssystemer, personell, foretak og produkter i henhold til en rekke standarder.


Kiwa er en ledende leverandør av testing, inspeksjon, sertifisering og kurs. Formålet var å hjelpe mindre industri .

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Insights about Revisjonsleder - Teknologisk Institutt members on LinkedIn. Materialkontroll og kvalitetsteknikk.


Vi leverer tjenester innen sertifisering, testing, inspeksjon og kalibrering,. KIWA TEKNOLOGISK INSTITUTT AS. Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret . Kiwa er en globalt ledende leverandør av testing, inspeksjon og sertifisering.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som . Rask enkel og kostnadsfri metode . Til å lede vår avdeling innen materialteknologi i Oslo søker vi en person med erfaring fra bygg og anleggsbransjen som har sterk faglig . OHSAS prosjektgruppe har godkjent ISO . Kundene forventer i mye større grad . Sertifisere bedrifter og andre organisasjoner etter de norske kravene som forvaltes av Norsk Akkreditering. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Kontaktperson: Torleif Østrem-Olsen. Besøksadresse: Postboks 93. Kiwa Kiwa i Norge Nå gir vi deg et enda bedre tilbud!


Accreditation scope for TEST 006. Inspecta, NorKjemi og Teknologisk Institutt er nå samlet under én og samme merkevare Kiwa. Kabelgaten Postboks 141. Aleksander Hyrum Lun aleksander.


Alexander Bogen Nilsen, Caverion . Arnstein Schwencke, anstein.

Bjørn- Erik Brandt, bjorn. Kursbeskrivelsen er hentet fra teknologisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg