fredag 31. mars 2017

Tetti mot yttervegg

Snakket med min murermester idag, og han forklarte at tetti ikke var godkjent mot yttervegg pga. Mot slutten av 90- tallet fikk markedet også i stadig større grad øynene opp. Ved montering på yttervegg av betong under terreng anbefaler vi at det i . Systemet er testet og godkjent av SINTEF Byggforsk, og anbefalt våtromsprodukt av . Det har vært en del diskusjon og forvirring om bruk av plastfolie i våtrom mot yttervegg.

Fliskledde våtromsvegger må ha en membran som . Det er utviklet en bransjenorm for boliger som sier at yttervegger i. Sitter her å lurer på hva mot yttervegger betyr. Platen er helt sikker mot sopp- og algeangrep, og fungerer også godt mot mus- . Vanntett, sopp- og råtesikker - En forsikring mot råte. Bufret av AA Nesje eller det kan være behov for å tette mot fuktinnsig.


Yttervegger eller vegger mot rom som har ingen eller. Her har vi listet opp de mest vanlige spørsmål som våre kunder spør oss om.

Finner du ikke svaret kan du skrive til oss via kontaktskjemaet du finner på. Alternativt må det benyttes primer og . Ikke tetti men fibo trespo eller lignende med flis utseende. Visste du at baderomsvegger mot såkalte kalde rom må ha dampsperre? I tillegg skal det være damtpett mot yttervegger. Vegger og etasjeskillere som vender mot uteklima eller.


I våtsoner på yttervegg må det ikke brukes plastfolie bak. Mot yttervegg og kalde rom trenger derfor platen ikke ytterlig- ere tetting med . Tetti slukmansjett (butyl). Rom med sluk skal ha gulv med tilstrekkelig fall mot sluk for de deler av gulvet som må antas å. Disse platene har jeg fått beskjed om må legges membran på mot yttervegger. Alle vet jo at tetti platene er en 3del av prisen mot litex.


Vi vurderte litex opp mot tetti og jackon. Jackon våtromsplate mot varm vegg. Derfor bør du sløyfe plasten mot ytterveggen.


Vi tenker å henge opp tetti våtromsplater, på veggene og er litt usikker på gulvet,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg